CE PARERE AVETI DESPE ACEST TIP PLUTA ?

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
gigi 2007
new member

Mesaj de gigi 2007 » 22 Dec 2007 20:17

n-am prea vazut crapi mancand mai la suprafata ,prin zona mea, dar e interesant ..merita incercat !!!

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 23 Dec 2007 10:40

Doar pt ca nu i.ai vazut tu nu inseamna ca nu sunt acolo. Incearca metoda si vei avea parte de surprize placute, dar ai grija ca localizarea sa fie buna
Carpfishing... A way of life!

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 23 Dec 2007 18:51

gigi 2007 scrie:n-am prea vazut crapi mancand mai la suprafata ,prin zona mea, dar e interesant ..merita incercat !!!
Pe orice balta cu crap serios si cand nu sunt valuri, ii vezi iesind la suprafata. Daca e destul de liniste, arunca niste coaja de pita, eventual cu niste arome, si poti avea surpriza vietii, mai ales pe inserat ;-) Eu ma relaxez uneori, fara undita, la asemenea "safari".
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 10 Ian 2008 00:43

teacher64 scrie:
gigi 2007 scrie:n-am prea vazut crapi mancand mai la suprafata ,prin zona mea, dar e interesant ..merita incercat !!!
Pe orice balta cu crap serios si cand nu sunt valuri, ii vezi iesind la suprafata. Daca e destul de liniste, arunca niste coaja de pita, eventual cu niste arome, si poti avea surpriza vietii, mai ales pe inserat ;-) Eu ma relaxez uneori, fara undita, la asemenea "safari".
Da fara undita cum spui,dar in cazul nostru cu acea pluta,personal ma indoiesc ca un crap mare (nu ciortan sau caras), mai pune botul cand isi trage vergeaua aceea si-si da cu ea in cap. Repet este doar parerea mea,asta nu inseamna ca nu este distractiv de incercat.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

Scrie răspuns