CE PARERE AVETI DESPE ACEST TIP PLUTA ?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Pe orice balta cu crap serios si cand nu sunt valuri, ii vezi iesind la suprafata. Daca e destul de liniste, arunca niste coaja de pita, eventual cu niste arome, si poti avea surpriza vietii, mai ales pe inseratgigi 2007 scrie:n-am prea vazut crapi mancand mai la suprafata ,prin zona mea, dar e interesant ..merita incercat !!!

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
Da fara undita cum spui,dar in cazul nostru cu acea pluta,personal ma indoiesc ca un crap mare (nu ciortan sau caras), mai pune botul cand isi trage vergeaua aceea si-si da cu ea in cap. Repet este doar parerea mea,asta nu inseamna ca nu este distractiv de incercat.teacher64 scrie:Pe orice balta cu crap serios si cand nu sunt valuri, ii vezi iesind la suprafata. Daca e destul de liniste, arunca niste coaja de pita, eventual cu niste arome, si poti avea surpriza vietii, mai ales pe inseratgigi 2007 scrie:n-am prea vazut crapi mancand mai la suprafata ,prin zona mea, dar e interesant ..merita incercat !!!Eu ma relaxez uneori, fara undita, la asemenea "safari".
PESCUITUL INSEAMNA ARTA