Rod Pod

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 12 Ian 2008 22:02

Decit sa dai 5.800 pe rod podul ala..mai bine dai 4.800 pe Fox Horizon Pod..dupa mine.Parerea mea e ca e si mai frumos si mai de calitate e Fox,nu? ;-)
Crap daca nu prind un crap:)))

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 12 Ian 2008 22:05

Friday scrie:Ok...raman la picheti.............si pe urma sa fie...SKy

Daca stau sa ma gandesc :D pe Tancabesti am reusit sa-i fixez intre scandurile de pe ponton..si crapii habar nu au avut de asta... ;-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,si cand mergi la dunare (daca mergi)cum faci :?: :D

Razvann
junior member

Mesaj de Razvann » 12 Ian 2008 22:10

si cand mergi la dunare (daca mergi)cum faci :?: :D[/quote]

Raspunsul este simplu - folosesc pichetii...si sunt ieftini... :D ... Daca am reusit sa-i fac eu sa stea stabili intre doua scanduri.... :D crezi ca ma mai poate impiedica ceva....??? Crap sa fie....ca vad eu cum il scot :lol:

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 12 Ian 2008 22:19

Friday scrie:Ok...raman la picheti.............si pe urma sa fie...SKy

Daca stau sa ma gandesc :D pe Tancabesti am reusit sa-i fixez intre scandurile de pe ponton..si crapii habar nu au avut de asta... ;-)
bravo ! asa te vreau.nada,montura,prezentarea momelii cat mai natural si alegerea locului sunt factorii primordiali .restul pe parcurs. :D
APCR-CS CARPZONE

Scrie răspuns