Alegere lansete de crap
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
Explica-ti-mi va rog ce inseamna blanc unidirectional?..am recomandat-o lui Stefan..pt ca vroia o lanseta ``cu nume`` in banii astia(maxim 200 de eu)..si cum poate fi o lanseta fabricata de Harrison si pe deasupra cu care a cistigat Grabmeyer un campionat mondial,altfel decit buna..si de recomandat
.Multumesc!

Crap daca nu prind un crap:)))
-
- senior member
Blancul unidirectional este cel cu tesatura longitudinala. Uite cum arata blancul de Ballista. Al doilea din stanga are culoarea naturala, celelalte sunt vopsite.

Nu contest ca Ballista e o lanseta buna in felul ei, dar asta e o chestie generica. In felul lor sunt multe lansete bune, care nu seamana intre ele. Daca a castigat Grabmayer un concurs cu ea nu inseamna ca i se potriveste si celui caruia i-ai recomandat-o. E bine sa recomanzi doar ce stii si ai incercat. Si apropo de preturile la Ballista, uite-te in catalogul lui Grabmayer (e pe net) si o sa vezi ca Ballista de 4lb costa intre 328 de euro si 422 de euro, in functie de echipare. Dublu fata de cat credeai!

Nu contest ca Ballista e o lanseta buna in felul ei, dar asta e o chestie generica. In felul lor sunt multe lansete bune, care nu seamana intre ele. Daca a castigat Grabmayer un concurs cu ea nu inseamna ca i se potriveste si celui caruia i-ai recomandat-o. E bine sa recomanzi doar ce stii si ai incercat. Si apropo de preturile la Ballista, uite-te in catalogul lui Grabmayer (e pe net) si o sa vezi ca Ballista de 4lb costa intre 328 de euro si 422 de euro, in functie de echipare. Dublu fata de cat credeai!
-
- junior member
Intr-adevar, in catalog 200 de euro este doar blankul si chiar si cea de 328 de euro este echipata ft slabut din cate am vazut eu.
Oricum la Senzor preturile la Ballista au scazut foarte mult.
In plus, cu ocazia ExpoAventuri existau niste reduceri de pret de 25%, insa am aflat mai tarziu ca Ballista si in general lansetele de la Harrison nu intra in calcul...Drept pentru care mi-am luat gandul si de la Ballista :((.
Oricum la Senzor preturile la Ballista au scazut foarte mult.
In plus, cu ocazia ExpoAventuri existau niste reduceri de pret de 25%, insa am aflat mai tarziu ca Ballista si in general lansetele de la Harrison nu intra in calcul...Drept pentru care mi-am luat gandul si de la Ballista :((.
-
- member
-
- junior member
M-am hotarat si am luat Harrison Ballista.
M-am imprumutat de mai multi bani dar cred ca am facut o aleger buna, in comparatie cu alte firme care fabrica in China.
Multumesc tuturor care au postat mesaje pe acest subiect!
As avea o intrebare pentru domnul Pavlovici, cumva Dvs ati tradus astazi pentru Mark Hutchinson(am avut impresia ca cel care a prezentat a zis ca se numeste Pavlovici), sau am visat eu?
M-am imprumutat de mai multi bani dar cred ca am facut o aleger buna, in comparatie cu alte firme care fabrica in China.
Multumesc tuturor care au postat mesaje pe acest subiect!
As avea o intrebare pentru domnul Pavlovici, cumva Dvs ati tradus astazi pentru Mark Hutchinson(am avut impresia ca cel care a prezentat a zis ca se numeste Pavlovici), sau am visat eu?
-
- junior member
- marian_oprea
- member