Acumulator deep cycle 12V-100Ah
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Cotelici
- veteran
Acumulator deep cycle 12V-100Ah
Unde in Romania as putea cumpara un astfel de acumulator?
Pret?
Pret?
Second BEST is FIRST loser
- Dan Cotelici
- veteran
AGM(absorbent glass mat) e cea mai noua tehnologie folosita la acumulatoare.sunt rezistenti la cicluri multiple si au o viata lunga de functionare.energofish aveau anul trecut o promotie care cuprindea motor electric+acumulator AGM.300 de incarcari nu mi se pare totusi putin.pe sarulesti ma tinea 2-3 zile....dar si daca ar tine o zi si mergi 100 de zile pe an la pescuit te tine cam 3 ani.
dane
www.gpbatteries.ro
au sediul pe langa piata alba iulia
gasesti 12 V la ce amperaj doresti
din cate stiu eu 12 V 100 Ah au vreo 35 kile :)
300 ore reincarcare e bine zic eu, macar de ar tine atat si macar de ai face tu atatea zile de pescuit din barca
la un calcul simplu, mers in fiecare week-end o zi cu barca, timp de 9 luni ( desi ca pescar amator nu o sa o faci ), inseamna 36 incarcari pe an, deci 300 de incarcari te-ar tine 8 ani :)
www.gpbatteries.ro
au sediul pe langa piata alba iulia
gasesti 12 V la ce amperaj doresti
din cate stiu eu 12 V 100 Ah au vreo 35 kile :)
300 ore reincarcare e bine zic eu, macar de ar tine atat si macar de ai face tu atatea zile de pescuit din barca
la un calcul simplu, mers in fiecare week-end o zi cu barca, timp de 9 luni ( desi ca pescar amator nu o sa o faci ), inseamna 36 incarcari pe an, deci 300 de incarcari te-ar tine 8 ani :)