Tribal XTR-A
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Tribal XTR-A
În februarie doresc să achiziţionez lansete de la Shimano Tribal XTR-A 3,90 / 3,00 lbs,vă rog mult să mă ajutaţi cu păreri despre acestă lansetă.
Hardwoods Green Tribal
Aps Tg. Secuiesc
Aps Tg. Secuiesc
- Vlasin Florin
- maniac
Daca eu iti spun ca imi place,ce faci,o cumperi ca am zis eu
lansetele nu se cumpara dupa parerea lui x sau y,lansetele se incearca,de preferat pe balta,daca nu ai posibilitatea,macar sa pui mina pe ele in magazin,ce altuia i-se pare ideal,poate sa nu iti placa sau sa se potriveasca la tine,sfatul meu este sa pui mina pe ele sau daca ai posibilitatea de a face niste lansari pt ca alegerea lansetelor este importanta.

-
- junior member
Am avut in mana versiunea A si XT-A,pe balta nu am incercat,dar in curte echipat cu BBLRC am incercat citeva miscari cu ele.Singura problema este ca nu prea tin in stoc magazinele acest model si nu stiu la nici un prieten sa aiba modelul XTR-A,diferente sunt fata de cele doua modele - nu are mandrina Slide'n'Grip,blancul nu este construit din aceeasi material ( XT300 LRC),inelele sunt FUJI SIC fata de FUJI Alconite.
Hardwoods Green Tribal
Aps Tg. Secuiesc
Aps Tg. Secuiesc
-
- junior member