BANAX-H 5600NF SAU OKUMA POWERLINE

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

tibi micu
member

BANAX-H 5600NF SAU OKUMA POWERLINE

Mesaj de tibi micu » 25 Ian 2008 20:25

as cumpara niste mulinete ...intre Banax-5600 NF si Okuma Powerline ce ati propune :?: ... astept sfaturi de la cei care au avut ocazia sa le foloseasca pe amandoua

boby buzatu
junior member

Mesaj de boby buzatu » 25 Ian 2008 21:45

Banax-modelul vechi fara discutie...e mai bun la aruncari si mai rezistent(le-am folosit 2 ani,am scos destui crapi,am plantat,am dat in agataturi si acum sunt la un prieten care e foarte multumit de ele);ocuma(i-am facut cadou un set tatalui meu,deci le stiu...) arata mai bine,mi se pare mai usoara,dar e mai putin rezistenta.dupa un sezon in care mai mult a plantat baitrunner-ul nu mai caraie....inca functioneaza dar nu mai caraie de unde si impresia ca nu sunt asa de rezistente.Precizez ca plantam pe la 150 m cu bairunner-ul activat ...la fel procedam si cu banax si cu ocuma.Deci, chiar daca sunt modele mai vechi, as merge pe banax- alea made in coreea

tibi micu
member

Mesaj de tibi micu » 25 Ian 2008 22:38

si cine mai are banax de coreea nou :?:

ticu
Moderator

Re: BANAX-H 5600NF SAU OKUMA POWERLINE

Mesaj de ticu » 25 Ian 2008 23:57

tibi micu scrie:as cumpara niste mulinete ...intre Banax-5600 NF si Okuma Powerline ce ati propune :?: ... astept sfaturi de la cei care au avut ocazia sa le foloseasca pe amandoua
Sincer,ti-o spun din proprie experienta uita Helicon-ul,mai bine Okuma daca astea sunt singura varianta.

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 26 Ian 2008 13:19

boby buzatu scrie:Banax-modelul vechi fara discutie...e mai bun la aruncari si mai rezistent(le-am folosit 2 ani,am scos destui crapi,am plantat,am dat in agataturi si acum sunt la un prieten care e foarte multumit de ele);ocuma(i-am facut cadou un set tatalui meu,deci le stiu...) arata mai bine,mi se pare mai usoara,dar e mai putin rezistenta.dupa un sezon in care mai mult a plantat baitrunner-ul nu mai caraie....inca functioneaza dar nu mai caraie de unde si impresia ca nu sunt asa de rezistente.Precizez ca plantam pe la 150 m cu bairunner-ul activat ...la fel procedam si cu banax si cu ocuma.Deci, chiar daca sunt modele mai vechi, as merge pe banax- alea made in coreea
Banaxurile coreene sunt de exceptie, cele noi, chinezesti, urmeaza sa le testez anul asta. Oricum, un ungur-ungur ( din Szeged, in magazinul K-xxx) le lauda tare si pe astea chinezesti, in defavoarea lui Powerliner, despre care zicea ca-s fabricate special pentru Europa de Est, cu tehnologie low-cost.
Daca spui ca ai plantat regulat cu baitrunnerul activat, nu ai probleme de macrameu? Se rasuceste rau de tot firul! Eu plantez aproape exclusiv cu pickupul dat peste cap, asa nu sunt probleme, totul e ca la o aruncare normala. Dar omul de pe mal trebuie sa stie meserie.
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

minu
junior member

Mesaj de minu » 26 Ian 2008 13:41

Eu le-am folosit ambele modele. Consider ca powerliner e net superioara heliconului. Daca te hotarasti la okuma, atentie care model il alegi. ;-)

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 26 Ian 2008 13:47

Domn Profesor ,ungurul acela nu are internet acasa ! In Anglia ,Powerliner costa intre 45-60 lire sterline si are 5 ani garantie !!! Tot 5 ani si in Germania si probabil alte tari vestice ! Mai mult ,cautand cu Google dupa Banax Helicon ,se poate constata ca doar la noi in Est (Ungaria ,Romania,Ukraina,etc) poate fi gasita ; in schimb Powerliner e la vanzare peste tot in Europa ! Folositi Google si lamuriti-va !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 26 Ian 2008 14:04

iorga george scrie:Domn Profesor ,ungurul acela nu are internet acasa ! In Anglia ,Powerliner costa intre 45-60 lire sterline si are 5 ani garantie !!! Tot 5 ani si in Germania si probabil alte tari vestice ! Mai mult ,cautand cu Google dupa Banax Helicon ,se poate constata ca doar la noi in Est (Ungaria ,Romania,Ukraina,etc) poate fi gasita ; in schimb Powerliner e la vanzare peste tot in Europa ! Folositi Google si lamuriti-va !

:lol: si pe w..mobile.de ( site de vanzari masini in germanika ) sunt o gramada de Logan-uri la vanzare....dar NU am vazut nici-unu pe strazile nemtzesti :lol: :lol: :shock: :mrgreen:

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 26 Ian 2008 14:06

Am Powerliner 860 (folosite un sezon fara nici o problema ) si mi-am mai luat 865 (2 ani garantie) pentru Dunare (860 - e mai de "finete")
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

minu
junior member

Mesaj de minu » 26 Ian 2008 14:19

CristianSurdu scrie:
iorga george scrie:Domn Profesor ,ungurul acela nu are internet acasa ! In Anglia ,Powerliner costa intre 45-60 lire sterline si are 5 ani garantie !!! Tot 5 ani si in Germania si probabil alte tari vestice ! Mai mult ,cautand cu Google dupa Banax Helicon ,se poate constata ca doar la noi in Est (Ungaria ,Romania,Ukraina,etc) poate fi gasita ; in schimb Powerliner e la vanzare peste tot in Europa ! Folositi Google si lamuriti-va !

:lol: si pe w..mobile.de ( site de vanzari masini in germanika ) sunt o gramada de Logan-uri la vanzare....dar NU am vazut nici-unu pe strazile nemtzesti :lol: :lol: :shock: :mrgreen:
Sint... :lol: :lol: :lol: si taxiuri au logan combi...insista si poate ai sa vezi si tu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Scrie răspuns