Salut,
Ce fire folositi pt spod si marker?
Eu am incercat textilul special pt marker de la fox,dar se mai intampla se se incurce in aruncare,ca orice textil si m-am gandit ca ar fi mai bun un mono.
Ce fire folositi pt spod si maker?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
-
- senior member
-
- member
Re: Ce fire folositi pt spod si maker?
Nu renunta la textil pentru marker si perierea fundului . Este cel mai fidel fir - deoarece are intindere zero . Folosindu-l vei simti foarte bine ce e sub apa , si vei obtine multe informatii despre locul unde pescuiesti .mihaistoica scrie:Salut,
Eu am incercat textilul special pt marker de la fox,dar se mai intampla se se incurce in aruncare,ca orice textil si m-am gandit ca ar fi mai bun un mono.
Re: Ce fire folositi pt spod si maker?
mihaistoica scrie:Salut,
Zic si eu...
Pt. SPOD: inaintas textil de 0,30 maxim 6 m pe tambur si nailon de 0,25 ( cu cat e mai subtzire, cu atat mai bine...o sa vedeti diferenta la racheta, la cupa de nadire NU conteaza, oricum, cupa "zboara" numai 15-20 m si "cade", si bulgarele isi continua "drumul"

Pt MARKER: ( cu ce dau eu...ce aveti voi, e numai alegerea si "problema" voastra

pe tambur tot naylon de 0,25 ( Krystonite e " smeker" ) si inaintash textil de 10 metri de 0,24 maxim.
Am zis, na'm dat cu paru'.........