probleme banax

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
mariancarp
member

probleme banax

Mesaj de mariancarp » 11 Mar 2008 17:35

am o problema cu un banax chinezesc ,nu mai culiseaza tamburul cum trebuie,da in gol mai mult cand ajunge sus! am desfacut-o verificat-o,pare totul in regula ce sa-i mai fac poate a mai avut cineva problema asta?

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 11 Mar 2008 20:23

Marian,ai o clema sub tambur.Fi atent sa nu fie iesita din locasul ei.
In alta ordine de idei... urmareste distanta si pozitia tamburului fata de marginea fustei.Sunt(ar trebui sa fie) aproape lipite si perfect paralele.Nereguli de genul acesta nu reprezinta neaparat o defectiune,ci mai degraba o montare incorecta.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

mariancarp
member

Mesaj de mariancarp » 11 Mar 2008 21:06

fusta ,am taiat-o personal,cred ca este vorba despre gheara care culiseaza in sus si in jos pe axul cu striatii,sa vedem unde ma duc s-a o repare

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 11 Mar 2008 21:28

si eu cred ca tot de acolo este problema,si tind sa cred ca este o slabiciune a noului model, se uzeaza cam repede
APCR-CS CARPZONE

mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 11 Mar 2008 21:50

sunt "made in china".....no coment :roll:

Scrie răspuns