@liviu68
Ce model de barcuta ai?
cum se apreciaza calitatea unei barcute ?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Cred ca s-a rezolvat problema. Am fost cu barca la garantie si mi-au schimbat telecomanda. Spuneau ca a fost un lot prost. Maine ies din nou pe lac in parcul Tineretului si fac iar probe. Nu cred ca o sa mai am problemele pe care le-am avut.
In carte despre telecomanda se spune ca ar avea raza 400 m. o sa vad cam ce insemna distanta asta pe apa, sper ca macar 200 - 250 sa duca.
nu stiu cum se numeste modelul de barca, dar sunt destul de multe asemanatoare. Am promis si sper sa reusesc sa pun poze.
Incerc sa incarc full si acumulatorul sa vad daca asta o sa-i dea mai mult viteza fiindca nu m-a impresionat cu viteza.
In carte despre telecomanda se spune ca ar avea raza 400 m. o sa vad cam ce insemna distanta asta pe apa, sper ca macar 200 - 250 sa duca.
nu stiu cum se numeste modelul de barca, dar sunt destul de multe asemanatoare. Am promis si sper sa reusesc sa pun poze.
Incerc sa incarc full si acumulatorul sa vad daca asta o sa-i dea mai mult viteza fiindca nu m-a impresionat cu viteza.
- mihai_lavazza
- veteran