Sfaturi si indrumari achizitie LANSETE CRAP

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
florinnae
junior member

Sfaturi si indrumari achizitie LANSETE CRAP

Mesaj de florinnae » 15 Iun 2008 08:49

Buna ziua,

Inainte sa faci o achizitie este bine sa te sfatuiesti cu cei care cunosc care au testat si sunt multumiti de produsul respectiv. De aceea va rog sa ma ajutati cu ceva informatii si sfaturi in privinta unei achizitii de betze pentru crap. Ma intereseaza ceva la 3.90 3 - 3.5 lb si binenteles sa aibe un pret rezonabil (cca 200 lei :lol: )

Respecte

silviu_ms
senior member

Mesaj de silviu_ms » 15 Iun 2008 22:17

eu zic sa alegi un sert sau un maver, la banii astia cam asta ar merita, sau faci un efort financiar si te intinzi la un fox warrior sau un nash
mai intra in banii astia si trabucco sau k-carp, personal le folosesc astea si sunt f multumit de ele :D

Vlad_Colceriu
veteran

Mesaj de Vlad_Colceriu » 16 Iun 2008 09:27

Eu am inceput anul acesta cu crapul, am avut bete mai ieftine si deja am rupt unui. Sincer, merita sa mai pui ceva si sa mergi ori pe fox warrior ori pe shimano forcemaster.

Eu personal desi sunt cu banii in plop, am sa strang ca sa imi iau Chub Outcast 3,9m 3,5lbs. ;-)
Imagine

florinnae
junior member

Mesaj de florinnae » 16 Iun 2008 18:51

Multam ptr sfaturi...

Scrie răspuns