barca ruseasca

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
tigy
new member

barca ruseasca

Mesaj de tigy » 24 Iul 2008 20:03

am cumparat anul trecut o barca ruseasca stiind ca sunt f laudate si de o calitate mai buna decat oricare alta la banii astia, apropo am dat 750 ron pe ea
insa ma dispera cu porii care ii are dupa numai un an are o gramada nu stiu ce sa ii mai fac,cred ca nici rusii nu le mai fac asa de bune ca inainte
daca stie cineva ce ii mai pot face impotriva porilor rog sa ma anunte si pe mine, mersi mult
stop cadruuu

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 24 Iul 2008 20:55

Ma mir de ceea ce ti s-a intamplat! Eu am o barca de multa vreme si nu are nici un por! Ba chai arata ca noua!
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.

tigy
new member

re

Mesaj de tigy » 28 Iul 2008 20:16

am cumparat acum niste pudra de talc am inteles ca asta mai acopera din pori, sper sa de-a rezultate, o zi buna
stop cadruuu

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 29 Iul 2008 07:29

Pudra nu acopera porii. Eventual incerci sa o vulcanizezi daca se poate si nu sunt porii prea extinsi, altfel........sorry cu regret, alta barca.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 29 Iul 2008 09:27

Exista o solutie pentru a acoperi porii, chiar intepaturile. Se foloseste si la vulcanizarea unei camere/anvelope auto sau velo. E un lichid ce se introduce in interiorul camerei. Dupa umflare si rulare, lichidul se imprastie pe tot interiorul camerei, iese prin pori sau intepaturi, si la contactul cu aerul se intareste, oprind astfel desumflarea . Nu stiu in schimb, cam cat ti-ar trebui, si ce preturi sunt la astfel de produs....
Ultima oară modificat 29 Iul 2008 19:38 de către maiden, modificat 1 dată în total.
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 29 Iul 2008 16:34

Dupa cate stiu eu acest produs se foloseste la anvelopele fara camera.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 30 Iul 2008 16:08

maiden scrie:Exista o solutie pentru a acoperi porii, chiar intepaturile. Se foloseste si la vulcanizarea unei camere/anvelope auto sau velo. E un lichid ce se introduce in interiorul camerei. Dupa umflare si rulare, lichidul se imprastie pe tot interiorul camerei, iese prin pori sau intepaturi, si la contactul cu aerul se intareste, oprind astfel desumflarea . Nu stiu in schimb, cam cat ti-ar trebui, si ce preturi sunt la astfel de produs....
Este foarte bun acest lichid, sub forma de spray, doar ca el actioneaza la o anumita temperatura, presiune si mai ales FORTA CENTRIFUGALA aflate in cauciuc. Sincer nu vad cum ai sa invarti barca :shock:
Daca porii sunt grupati incearca la o vulcanizare. Mai ai kit-ul de reparatii al barcii?
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.

Scrie răspuns