Ce se mai aude cu aceste corturi? Vreau sa imi achizitionez si eu unul impreuna cu un pat.vladut mateianu scrie:Daca mai ai rabdare, din iulie va fi disponibil la noi si varianta noastra(acelasi cort, dar la pret mult mai mic). De asemenea, iesim pe piata cu inca 2 tipuri de corturi mari, unul avand dimensiunile 320 mm x 350 mm x 180 mm(inaltimea), cel mai mare cort cu montaj rapid produs in China....
Voi arata in curand poze cu ele.....
Cort Pelzer Bunker VS ProLogic Spider Bivy VS Navigator 2
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- luigino2005
- junior member
Nash double top 2 man
Eu folosesc de vreo 5-6 luni Nash Double xxx 2 Man.L-am cumparat din italia la pretul de 250 euro.Este un cort bun si nu mi-a parut nici o clipa rau ca l-am cumparat.Problema cu condensa va aparea mereu pana cand nu se pune si winterskin in perioadele reci.Am prins acum vreo 3 luni 2 zile ploaie si nu am avut nici o problema cu el.Fundul este cusut de o plasa care te protejeaza impotriva insectelor.Ca montaj in 10-15 min maxim este sus.Incap 2 paturi puse in forma de V are 2 fereste in fata si 2 in spate ca sa circule aerul.