mi-am achizitionat zilele trecute o astfel de barca (http://www.totalfishing.ro/barca-pneuma ... -4605.html) si am testat-o deja pe o balta....barca e super si materialul la fel...ideea e ca m-am grabit cand am scos-o din geanta ei si n-am retinut modul cum a fost impachetata...asa ca mi-am dat seama apoi ca nu stiu cum s-o impachetez la loc si s-o bag in geanta...n-am reusit nici s-o dezumflu complet asa ca am bagat-o cum am putut eu in portbagaj si a ramas acolo...asa ca cer ajutorul celor care detin o astfel de barca, pentru ca de la magazin n-am primit nici un manual de utilizare si nu stiu cum s-o strang...si cum as putea s-o dezumflu complet?
ar mai fi o intrebare legata de ce tip de motor electric as putea pune la ea...eu m-am gandit la motor electric Minn Kota Endura 30 sau 36...e suficient de puternic? ce ma sfatuiti?
barca allroundmarin jolly 260 - un pic de ajutor
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Salut,
Pentru orice ajutor referitor la produsele de le totalfishing.ro ma poti/ma puteti contacta pe mesaj privat sau pe e-mail la dan.radulescu01 @ yahoo.com
Barca o strangi in felul urmator:
- o intinzi si o dezumflii bine
- stand in lateralul barcii, apuci de balonul lateral si il pliezi cat mai mult spre interiorul barcii; faci la fel apoi cu celalalt balon
- cu baloanele laterale pliate, ca latime barca nu trebuie sa depaseasca decat cu putin latimea placii de motor
- te duci in spate, si pliezi flotoarele peste placa de motor
- in acest moment, cum te uti din spate, trebuie sa vezi flotoarele pliate peste placa de motor si barca doar putin mai lata decat placa de motor
- te apuci apoi si rulezi incet placa de motor spre varful barcii, oprindu-te din cand in cand si lasandu-te cu genunchii pe barca ca sa scoti aerul ramas in barca - supapele trebuie lasate evident deschise
- dupa ce termini de rulat, trebuie sa-ti rezulte un paralelipiped lung cat placa de motor si nu foarte lat, cat sa-ti incapa in husa
- este bine sa ai o curea cu catarama, cand ai terminat de rulat barca si estinca cu genunchii pe ea, strangi barca cu cureaua astfel incat sa nu se desfaca la loc cand o bagi in husa
referitor la motor, este ok si un endura 30 dar pentru maxim de putere pentru minimum de bani iti recomand noul model Svendssen E-thrust 50, dai un milion mai mult dar ai putere semnificativ mai mare
http://www.totalfishing.ro/motor-electr ... -5591.html
Pentru orice ajutor referitor la produsele de le totalfishing.ro ma poti/ma puteti contacta pe mesaj privat sau pe e-mail la dan.radulescu01 @ yahoo.com
Barca o strangi in felul urmator:
- o intinzi si o dezumflii bine
- stand in lateralul barcii, apuci de balonul lateral si il pliezi cat mai mult spre interiorul barcii; faci la fel apoi cu celalalt balon
- cu baloanele laterale pliate, ca latime barca nu trebuie sa depaseasca decat cu putin latimea placii de motor
- te duci in spate, si pliezi flotoarele peste placa de motor
- in acest moment, cum te uti din spate, trebuie sa vezi flotoarele pliate peste placa de motor si barca doar putin mai lata decat placa de motor
- te apuci apoi si rulezi incet placa de motor spre varful barcii, oprindu-te din cand in cand si lasandu-te cu genunchii pe barca ca sa scoti aerul ramas in barca - supapele trebuie lasate evident deschise
- dupa ce termini de rulat, trebuie sa-ti rezulte un paralelipiped lung cat placa de motor si nu foarte lat, cat sa-ti incapa in husa
- este bine sa ai o curea cu catarama, cand ai terminat de rulat barca si estinca cu genunchii pe ea, strangi barca cu cureaua astfel incat sa nu se desfaca la loc cand o bagi in husa
referitor la motor, este ok si un endura 30 dar pentru maxim de putere pentru minimum de bani iti recomand noul model Svendssen E-thrust 50, dai un milion mai mult dar ai putere semnificativ mai mare
http://www.totalfishing.ro/motor-electr ... -5591.html