sunt aici deoarece vreau sa asimilez cat mai multe informatii despre crap si pescuitul acestui peste indragit, pentru ca mi s-a luat sa merg "dupa ureche" si dupa sfaturi "binevoitoare" venite de la diversi experti pe balta.
am avut in vara trecuta ocazia sa merg la crap si sa prind unul de vreo 2-3 kg, imens pe langa bibanei si carasei si ce sa mai la deal la vale, m-am cam imbolnavit. numai ca ... trebuie sa recunosc, urmatoarele iesiri nu au fost la fel de reusite, adica nici un peste, absolut nimic, ziceai ca dau in cada .

imi dau seama ca trebuie alta abordare, ca trebuie alte scule, ca trebuie monturi adaptate la locul de pescuit etc. din pacate experienta nu am, iar din ce am citit aici sunt n variante de bete si multinete si combinari de n luate cate k cand vine vorba sa le si potrivesti unele cu altele.
asa ca vreau sa achizitionez 3 bete echipate cu mulinete potrivite si nu am decat 700 ron pentru a-mi satisface poftele si placerea. ma pot incadra cumva? renunt la visul meu de pescar de crap?

ce ziceti de Okuma Longbow Baitfeeder 660 ? pt inceput sunt bune? Banax Helicon 5600 NF am inteles ca nu mai sunt cum erau odata .. precizez ca nu o sa am iesiri saptamanale pe balta , poate odata - de doua ori pe luna , pentru ca sunt student si nu prea am timp acum, lucrez si s-a nimerit si sesiunea anu asta ...
ce bete imi recomandati pentru ele ? stiu ca ar trebui betele mai intai si dup-aia mulinetele, dar chiar nu am nici o idee pentru bete. multumesc pentru cei care au avut timp sa citeasca si multumesc foarte mult celor care vor putea sa ma ajute cu vreun sfat .
Fir intins