racheta de nadit??

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
apetrea adrian
senior member

Mesaj de apetrea adrian » 08 Feb 2009 19:29

am luat zilele trecute o racheta korda skyliner,si am vazut ca are pentru legat de firul lansetei o chestie care pare a fi de plastic(trei fire).la cea veche nu am avut asa ceva.am legat racheta eu cu textil.tine dracia asta?a mai aruncat cineva cu legatura asta?

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 08 Feb 2009 20:05

apetrea adrian scrie:am luat zilele trecute o racheta korda skyliner,si am vazut ca are pentru legat de firul lansetei o chestie care pare a fi de plastic(trei fire).la cea veche nu am avut asa ceva.am legat racheta eu cu textil.tine dracia asta?a mai aruncat cineva cu legatura asta?
Da-i fara frica, te poti baza pe ea ...

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 08 Feb 2009 21:01

Te saturi cat vei da cu ea! ;-)

filica
veteran

Mesaj de filica » 09 Feb 2009 02:33

apetrea adrian scrie:am luat zilele trecute o racheta korda skyliner,si am vazut ca are pentru legat de firul lansetei o chestie care pare a fi de plastic(trei fire).la cea veche nu am avut asa ceva.am legat racheta eu cu textil.tine dracia asta?a mai aruncat cineva cu legatura asta?
Dracia tinea foarte bine iar firele erau dintr-un mono rigir care,ajutau la o ridicare mai rapida in apa(decat in cazul textilului).de asemenea trebuia sa aiba clipul de usoara interschimbabilitate,care la Korda vine cu toate modelele--skyliner---aruncari pana in 70 iarz
--mini skyliner---aruncari in jur de 50iarzi(se poate folosi linistit un bat de 3.5lb,nefiind obligatoriu batul de spod
--skyraider--aruncari la distanta,peste 70 iarzi
:lol:

Scrie răspuns