Fir FOX Soft Steel sau Shimano Tehnium

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

soare33
member

Mesaj de soare33 » 15 Feb 2009 12:30

asa o fi acum numai pestele imi mai poate spune daca e rezistent sau nu :shock:

ticu
Moderator

Mesaj de ticu » 15 Feb 2009 14:47

sergiu_q scrie:
soare33 scrie:va multumesc ptr raspunsuri pana la urma miam luoat nash bullet 0.29 sper sa se dovedeasca o alegere buna
e destul de nisto nash bullet doar ca trebuia sa iei un diametru mai mare dupa parerea mea. i-am facut cateva teste de rezistenta lcelui de 0.35mm si este destul de slabut la capitolul asta.
La rezistenta este destul de bun,dar ce nu mi-a placut la el faptul ca este prea sarmos si nu aluneca prin inele.De treaba asta mi-am dat seama la primul concurs care am fost cu el.
Daca tot vroiai un fir ieftin si de aceiasi culoare era Fox Warrior,este imbatabil raportul calitate pret,credema-l folosesc de atata vreme si fara nici cea mai mica problema.

zoli1964
senior member

Mesaj de zoli1964 » 16 Feb 2009 08:38

@sergiu

cum ai testat rezistenta ce inseamna e destul de slabut?

ce parere aveti de Fox Barbuster??

man.fishing
veteran

Mesaj de man.fishing » 16 Feb 2009 10:32

Pt Soare

Unde pescuiesti? Conteaza mult unde pescuiesti si cum arata fundul.
Ce te intereseaza la un fir mai anume ca poate nici unul din ele nu iti trebuie.....

soare33
member

Mesaj de soare33 » 16 Feb 2009 11:31

in general nu pescuiesc in agatatura cel putin ptr moment

man.fishing
veteran

Mesaj de man.fishing » 16 Feb 2009 14:19

Si?
Doar atat? Nu ai agatatura ok dar cum e fundul?
Ai scoici ai fund abraziv ai mal nisip etc?
Si ce vrei de la fir?
Sa fie moale pt casting sa aiba rezistenta mare la abraziune sa nu aiba memorie etc? Firul ideal nu exista.
Iar ca sa nu lungesc singur discuita Shimano Technium iti va fi recomandat cred de toata lumea pt cazurile in carer ai abraziune mare. E un fir sarmos si foarte rezistent recomandat pt conditii grele de pescuit.

Eu de la Fox am luat acum 2 ani un fir verde Steel dar nu mai stiu exact ce model. Era ieftin si mult si m-am bucurat crezand ca daca e Fox si are pretul asta e bun insa am luat o mare teapa. avea memorie mare si ramanea bucle bucle plus ca la lanseuri ma mai incurca uneori. (si am pus clasic firul pe tamburi)

Scrie răspuns