Rod Thomson sunt cele mai ieftine scule pentru crap ... dar sunt si bune. Adica sa dau 1 mil. pe Rod Thomson sau 1,5 mil pe Sert sau 1,9 pe President Boilie...?
Ciudat este ca Sert-ul de 1,5 mil de la Senzor-Team este cu 6 inele SIC ... iar majoritatea au 7 inele. Stie cineva daca este un dezavantaj acest lucru si in ce consta?
Eu vreau sa-mi iau cu 5-6 mil. 2 lansete (cu lanseta, mulineta...fire ...tot in banii astia) Mulineta stiu ca este Okuma, dar nu m-am hotarat la lanseta. Am mai citit ..nu mai stiu pe unde cum ca pot sa-mi iau si o lansetea gen Hard Core... de 2,70 - 3 m dar carora pot sa le pun plumbi de pana la 140g.
Lanseta 1,5 mil lei
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- tudorgabriel
- veteran
Am constatat cu stupoare
ca Okuma Baitfeeder de la Arrow este aceeasi cu Okuma Longbow de pe magazin-online ...misto ...sau nu ... este ca la arrow este cu 1,1 mil iar aici 1,35 ... si daca iau 2 mulinete ... mai castig 500mii
.
M-am hotarat totusi sa-mi iau lansete Baracuda ca sunt mai ieftine si pana invat sa lanses klumea ....pot sa-mi dau junioratul cu ele
Mai am o intrebare: Magazinul-online are si un magazin (fizic) unde pot sa ma duc sa vad lansetele.
Va multumesc tuturor pentru sugestii!

M-am hotarat totusi sa-mi iau lansete Baracuda ca sunt mai ieftine si pana invat sa lanses klumea ....pot sa-mi dau junioratul cu ele

Mai am o intrebare: Magazinul-online are si un magazin (fizic) unde pot sa ma duc sa vad lansetele.
Va multumesc tuturor pentru sugestii!
- Tilea Gabriel
- Moderator