lampa de gatit pe gaz
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Vlasin Florin
- maniac
- Iliuta Goean
- maniac
1- Nici dupa o betie pe cinsteIliuta Goean scrie:1. Trebuie umpluta si in mod sigur imi curge benzina pe maini! Daca patesc asa ceva la pescuit mi-am stricat toata ziua, pun boiliesurile in carlig cu carpa
2. Nu am gasit inca una care sa nu curga.

2- Cele de la Coleman nu curg deloc.
3- costa in jur de 100
- Daniel Costache
- veteran
- Vlasin Florin
- maniac
cit costa,si de undeDaniel Costache scrie:Eu folosesc un aragaz cu butelii de unica folosinta (gen filtru de ulei).
Pentru o cafea, un vin fiert, o conserva incalzita sau o omleta este bun. Mai mult nu poate...
In medie consum o butelie pe zi, ceea ce inseamna ~5ron.
Are avantajul ca este mic si foarte usor.

- Tilea Gabriel
- Moderator
-
- member
- Daniel Costache
- veteran
Il gasesti la Metro si in celelalte super-hiper-marketuri si in reteaua Gipo. Costa intre 60 si 120ron iar buteliile 5ron.
Mie mi se pare cea mai buna solutie pentru deplasarile cu bagaj redus.
Daca te hotarasti sa cumperi modelul asta verifica sa nu fie pachetul deschis iar in cazul in care este vezi sa nu lipseasca garnitura de cauciuc (daca am timp ii fac si o poza). Pierde tot gazul din butelie. Eu am patit-o anul asta la Peris si a trebuit sa fac naveta la patru standuri distanta (sa fiti iubiti baieti!!!) ca sa incalzesc mancarea.
Mie mi se pare cea mai buna solutie pentru deplasarile cu bagaj redus.
Daca te hotarasti sa cumperi modelul asta verifica sa nu fie pachetul deschis iar in cazul in care este vezi sa nu lipseasca garnitura de cauciuc (daca am timp ii fac si o poza). Pierde tot gazul din butelie. Eu am patit-o anul asta la Peris si a trebuit sa fac naveta la patru standuri distanta (sa fiti iubiti baieti!!!) ca sa incalzesc mancarea.
Salutari din Miami