Senzori cu telecomanda wireless !
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
- Tilea Gabriel
- Moderator
-
- member
Poti sa imi dai te rog un site unde sa le vad..sau sa pui ceva poze?peterfi lajos scrie:A rezistat bine la o zi de ploaie ,daca folosesc si antena la radio merge 80-100 metri la cit a costat nu am nici un fel de reprosuri.Oricum dupa un an de tirit prin noroi,caldura si ploaie se poate spune mai multe .deocamdata e O.K.![]()
![]()
Merci.
Razvan Grindean
- carp addicted-
- carp addicted-
eu am fost care a testat ,pina acuma nu pot sa zic nimic rau,a resistat la ploaie,carcasa e cauciucata,are o "slabiciune" daca e cineva pe balta cu acelasi senzori si eventual e si aproape,statia suna de fapt lucreaza pe acelasi unde,am si desfacut una are mici defecte, la asamblare dar la apa a resistat,cind am luat stiam ce iau ,sa vedem cum va fii in continuare,am stat 7 zile cu ele la pescuit, inca ceva bateriile cu care functioneaza e mai greu de procurat (zona unde stau) sunt baterii tip LR1,sau AAA de 1,5 v si n-are reglaj la sensibilitate
- XquiZZiT
- senior member
nu ma iintrebati cat sunt de fiabili, pentru ca nu stiu. i-am vazut intr-un magazin si i-am luat, pretzul fiind 60 de euro. merg pe baterii de 9 V, statia nu bate mai departe de 25 de metri, merg pe 3 frecvente, 3 trepte de sensibilitate, 5 tonalitati, 5 trepte de volum, buton on/off, digitale, rotita sunt foarte usoare si sunt facute in UK.

Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!