Mulinete
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
Eu am doua seturi Shimano, unul Big Baitrunner Long Cast, altul Aero GTE 6000. Big Baitrunner LC e intr-adevar grea, are 790 de grame fara fir (greutate indicata in catalog), cu firul pe ea trece de 800. Te sperii cand o vezi cat e de mare. Dar cand o pui pe lanseta nu mai pare la fel de grea, greutatea se distribuie mai bine si, dupa o vreme, te inveti. Altfel, e cea mai buna mulineta de crap cu care am dat vreodata.
- Musaro Adriano
- veteran
- Dani Hentiu
- maniac
mulineta
Banax Helicon 5600 foarte buna face fata foarte bine.Sunt foarte multumit de ele.
- Gabriel BOGDAN
- junior member
Mulineta-"SHIMANO"
Desi sunt incepator si poate parerea mea nu conteaza, consider ca SHIMANO SBTR 10000 XTE este "THE BEST"- fiind capul de serie !
Caracteristici:
Greutate-572gr
Raport- 4.5:1
Capacitate-380m/0.35
Rulmenti-7+1
Tamburi-2 din care unul de aluminiu
Baitrunner- extrem de performant
Din pacate pretul este putin prohibitiv!!! 175-190 Euro(depinde de unde este achizitionata)
Caracteristici:
Greutate-572gr
Raport- 4.5:1
Capacitate-380m/0.35
Rulmenti-7+1
Tamburi-2 din care unul de aluminiu
Baitrunner- extrem de performant
Din pacate pretul este putin prohibitiv!!! 175-190 Euro(depinde de unde este achizitionata)
Gabi B.
-
- member
- Gabriel BOGDAN
- junior member
Mulineta "SHIMANO"
Pt. MihaiV
Scuze, am dat o informatie eronata !
Ambii tamburi sunt din aluminiu fiind disponibili in doua dimensiuni : 60 si 80.(milimetri)
Cit despre corpul mulinetei, acesta este dintr-un aliaj de aluminiu vopsit gri-petrol/verde inchis.
Sa subinteleg o oarecare neincredere...
Sunt doar incepator, nu mincinos :( !
Scuze, am dat o informatie eronata !
Ambii tamburi sunt din aluminiu fiind disponibili in doua dimensiuni : 60 si 80.(milimetri)
Cit despre corpul mulinetei, acesta este dintr-un aliaj de aluminiu vopsit gri-petrol/verde inchis.
Sa subinteleg o oarecare neincredere...

Sunt doar incepator, nu mincinos :( !
Gabi B.
-
- member
Re: Mulineta "SHIMANO"
Nu e vorba de neincredere. Sunt chiar curios cum sunt aceste mulinete. N-am avut o astfel de mulineta in mana inca. Intrebarea sondajului era:Gabriel BOGDAN scrie:Ambii tamburi sunt din aluminiu fiind disponibili in doua dimensiuni : 60 si 80.(milimetri)
Sa subinteleg o oarecare neincredere... :?
"Ce mulinete folositi pentru pescuit la crap (nu ce va doriti, asta alta data)?"
asa ca am banuit ca ai o astfel de mulineta si am intrebat niste caracteristici pe care nu le-am gasit pe net.
E ciudat ce zici fiindca n-am mai vazut mulinete cu tamburi de doua dimensiuni, dar s-ar putea sa se fi facut si asa ceva. La mulinetele tale ai tamburi de 60 si de 80mm?