Lanseta de maxim 250 RON

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 01 Apr 2007 19:30

udvarhely scrie:chiar aztazi am rupt un bat de 220 euro nu vreau sa scriu marca ,dar sa se rupe se intampla si la casa mai bune ,asta sa intamplat la aruncare cu un plumb de 80 grame batul avea 3,5 lb ,era nou nouti azi am taiat eticheta si sa rupt la a treia aruncare era un bat dintre cele mai renumite asa sa rupt parca era taiat cu ceva,asa ca despre ruperea baturilor se poate vorbi mult ,nu cumva sa credeti ca am fortat prea mult ,sa nu stiu sa arunc ca prima lanseta de crap cu care am inceput sa pescuiesc era de 3.30 de m si atuncia nu erau multe bete de crapi pe piata (din doua bucati cu miner surf)
Pai spune-ne si noua de la care firma si marca provenea lanseta ca sa stim sa ne ferim... :!: :!: :?:
Practica , pe balta se face!!!

udvarhely
senior member

Mesaj de udvarhely » 01 Apr 2007 20:09

era un harisson da nu cred ca trebuie sa feriti da betele harisson ,cred ca a picat la mine singurul bat care avea defect ,am sunat la importator au zis ca ca vor shimba ,dar mie frica ca mai am una si cind am investit atatia bani ziceam sa iau ceva bun sa nu fie "made in china" si am vindut betele care avem trabbuco,maver,mitchel si acuma impare rau ca am vindut 8 bete si aproape am ramas fara nici unu, stiu ca se va scimba dar o sa pescuiesc de fiecare data cu frica ca "cind se va rupe"

udvarhely
senior member

Mesaj de udvarhely » 01 Apr 2007 20:18

vreau sa precizezi ceva era mai scumpe de 220 de euro acuma am facut socoteala defapt au costat 860,20 ron

al_crapone
junior member

.

Mesaj de al_crapone » 01 Apr 2007 22:04

Aceeasi problema a avut-o si un pescar renumit...la un GREYS ;-) numai ca avea un plumb de 105 gr ...
Century NCS & BBRLC...yammiii :-)

Schumi
veteran

Re: lanseta de maxim 250 ron.

Mesaj de Schumi » 02 Apr 2007 07:06

Schumi scrie:
Viorel Doloc scrie:Mitchell armada carp first ,3.90,3,5lbs.Sunt puternice,am aruncat cu ele 120m cu 100 grame(fara inaintas). O LANSETA SE RUPE DACA O LOVESTI (NEATENTIE IN MANUIRE,TRANSPORT ETC.) SAU DACA O INCARCI NECORESPUNZATOR-MAI MULT).
Faza cu inaintasul nu are nici legatura cu puterea lansetei,eventual cu grosimea firului de pe mulineta sau cu gramajul plumbului,daca aveai un fir de 0.25 si vrei sa arunci 120 m cu un plumb de 100 g poti avea si un Greys Platinium(ex. asta mi-a venit primul in cap)si tot nu o poti face fara inaintas.
.............la fel de bine poate te-ai referit la faptul ca daca aveai si inaintas te puteai "baga" mai tare in bat si implicit sa treci de 120m,distanta ce zici ca ai atins-o fara inaintas,este si asta o interpretare si in cazul in care la varianta aceasta te-ai referit este corecta postarea ta.
Imagine

horiacrap
member

Mesaj de horiacrap » 02 Apr 2007 10:13

@udvarhely
Si eu am 4 bete facute de Nick Buss pe blank Harrison, 3.25lb si am dat cu plumb de 110g fara nici o problema. Cand le-am luat am plecat direct pe balta si am scos untu din ele cu un plumb de 106g, dupa acest test am pescuit linistit. Am un prieten care are 4 torrix de 3.5lb si tot fara probleme. Eu zic ca problema ta se va rezolva si vei fi multumit de ele, este un defect de fabricatie a blank-ului, care poate aparea la orice firma consacrata sau nu, tu ai fost mai ghinionist :-( . Ar trebui sa faci un test cu toate betele acum la inceput, sa nu astepti cu teama sa treaca perioada de garantie. Ce-mi pare dubios e pretul, nu stiu care din modele de 3.5lb le-ai luat tu cu 860 :shock: ron?

Bete pana in 250 ron: Sert, JRC, Shimano (Hyperloop, Alivio)
WWW.HORCARP.RO | FIR INTINS !!!

udvarhely
senior member

Mesaj de udvarhely » 02 Apr 2007 22:01

am colaborat cu firma care aduce aceste bete si asa am luat , singurul importator de bete harisson energofis-ul

catalin_marcu
junior member

Mesaj de catalin_marcu » 02 Apr 2007 22:45

Va multumesc tuturor pentru sfaturi, cred ca ma voi opri la ceva de la Sert, mai am un Black Spod de la Sert care imi place foarte mult, e bine lucrata si arunc destul de departe cu o racheta buna.
O sa va anunt ce am cumparat imediat dupa Paste cand o sa fac o vizita la Mimteam sau la Senzor. Sper sa gasesc inlocuitoarea lansetei Sert Intuition deoarece nu am mai vazut-o in catalogul Sert din 2007. Daca stie cineva il rog frumos sa-mi spuna.

Fir intins,
Catalin.

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 02 Apr 2007 23:03

udvarhely scrie:chiar aztazi am rupt un bat de 220 euro nu vreau sa scriu marca ,dar sa se rupe se intampla si la casa mai bune ,asta sa intamplat la aruncare cu un plumb de 80 grame batul avea 3,5 lb ,era nou nouti azi am taiat eticheta si sa rupt la a treia aruncare era un bat dintre cele mai renumite asa sa rupt parca era taiat cu ceva,asa ca despre ruperea baturilor se poate vorbi mult ,nu cumva sa credeti ca am fortat prea mult ,sa nu stiu sa arunc ca prima lanseta de crap cu care am inceput sa pescuiesc era de 3.30 de m si atuncia nu erau multe bete de crapi pe piata (din doua bucati cu miner surf)
de unde ti sa rupt exact??
atentie cu betele!! daca le scapati pe jos de ex. sau lovite din gresala de ceva tare, ii poate produce crapaturi mici in blank care sant greu sau aproape imposibil sa le descoperi!!
alta problema ar putea fi ex. matisajul inelelor, daca e prea tensionat poate provoca deasemenea rupturi!!
deci atentie!! carbonul este rezistent! dar la lovituri cedeaza!
asa ca aveti grija de bete si purtativa frumos cu ele!! :mrgreen: :mrgreen:
fir intins

horiacrap
member

Mesaj de horiacrap » 03 Apr 2007 07:32

Totusi sunt curios care model l-ai luat, ca si amicul meu si-a luat de la Energofish da a dat in jur de 1400 ron pe torrix 3.90, 3,5lb.
WWW.HORCARP.RO | FIR INTINS !!!

Scrie răspuns