Nelamuriri

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

toni
member

Mesaj de toni » 23 Apr 2007 15:17

poti incerca sufix superskin .....
e intre stealth si heavy ....

nu e la fel de bun ca mantis, dar e destul de aproape ..... si camasa e chiar rezistenta, fara a fi totusi relativ grosolana ca la heavy skin .....

catalin_marcu
junior member

Re: .

Mesaj de catalin_marcu » 23 Apr 2007 15:43

Schumi scrie:
catalin_marcu scrie:
al_crapone scrie:@Catalin, lasa Sufix-ul ( nu zic ca nu este ok...) tot la Big xxx gasesti fire Mantis...o sa vezi diferentza :idea: ;-)
As lasa StealthSkean-ul pentru Mantis dar chiar sa dau un pret de 2 ori mai mare nu-mi permit in acest moment. Poate in viitor da, dar acum in nici un caz. :-(

Catalin.
Stai linistit,este bun si Sufix Stealth dar ai grija cand strangi nodul de la vartejul monturii,umezeste-l bine si strange-l cu atentie,altfel vei vedea ca nu rezista camasa de plastic si se rupe,asta este singurul minus descoperit de mine.
Ma gandeam sa-l bag putin in apa calda inainte de a strange nodul. Poate se mai inmoaie si nu o sa se rupa camasa.

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 23 Apr 2007 16:46

catalin_marcu scrie:
al_crapone scrie:@Catalin, lasa Sufix-ul ( nu zic ca nu este ok...) tot la Big xxx gasesti fire Mantis...o sa vezi diferentza :idea: ;-)
As lasa StealthSkean-ul pentru Mantis dar chiar sa dau un pret de 2 ori mai mare nu-mi permit in acest moment. Poate in viitor da, dar acum in nici un caz. :-(

Catalin.

incearca REPTILIAN de la prologic.e foarte bun si in anumite situatii mi-a placut mai mult decit Kriston

catalin_marcu
junior member

Mesaj de catalin_marcu » 24 Apr 2007 09:03

La Sufix Stealth Skin ce rezistenta imi recomandati (15, 20 sau 25 lbs)?
Tin sa mentionez ca pescuiesc la pesti sub 10 kg deci nu vreau ceva foarte rezistent.
Oricum, ma gandesc ca cel de 25 lbs se va lucra mai greu (la nod) fiind mai gros. Am dreptate?

Multumesc,
Catalin.

cezar oprea
senior member

Mesaj de cezar oprea » 24 Apr 2007 12:49

@catalin_marcu

Nu,se lucreaza la fel doar ca este puin mai gros,grosimile raman la latitudinea ta depinzand de baltile unde pescuiesti.Am vazut ca te-ai hotarat sa pescuiesti la pesti sub 10 kg...daca vine unul mai mare ...ce faci ,il refuzi?
Ca sa scoti un peste mai mare depinde mult si de indemanare,nu numai de grosimea firului de forfac.
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
www.holdemstars.ro

catalin_marcu
junior member

Mesaj de catalin_marcu » 24 Apr 2007 13:10

@cezaro

Problema mea era ca acolo de unde vreau sa comand firul momentan este doar de 25 lb si mi se pare cam gros pentru forfac. De fapt nu stiu cum este caci nu am avut niciodata un fir dinasta cu camasa de plastic in mana.
De aceea am cerut parerea voastra.

Merci,
Catalin.

al_crapone
junior member

.

Mesaj de al_crapone » 24 Apr 2007 13:12

@Schumi, daca vrei sa nu faca Sufixul ( si alte fire...) "balama" la nodul de la vartej, baga un varnish de silicon de 2 cm pe montura si dupa ce faci nodul..il tragi pe vartej, simplu, nu? :idea:
eu asa mi-am facut toate monturile..si nu am probleme ca montura face "balama" ;-)
Century NCS & BBRLC...yammiii :-)

al_crapone
junior member

.

Mesaj de al_crapone » 24 Apr 2007 13:15

@Catalin, vad ca esti Bucurestean...du-te la Energofish ( NU este reclama ;-) ) si vezi ca au primit de curand TOATA gama de fire de la Sufix :idea: gasesti tot ce vrei....
Century NCS & BBRLC...yammiii :-)

Schumi
veteran

Mesaj de Schumi » 24 Apr 2007 20:04

al_crapone scrie:@Schumi, daca vrei sa nu faca Sufixul ( si alte fire...) "balama" la nodul de la vartej, baga un varnish de silicon de 2 cm pe montura si dupa ce faci nodul..il tragi pe vartej, simplu, nu? :idea:
eu asa mi-am facut toate monturile..si nu am probleme ca montura face "balama" ;-)
.......ai dreptate
Imagine

Scrie răspuns