Nelamuriri
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
Re: .
Ma gandeam sa-l bag putin in apa calda inainte de a strange nodul. Poate se mai inmoaie si nu o sa se rupa camasa.Schumi scrie:Stai linistit,este bun si Sufix Stealth dar ai grija cand strangi nodul de la vartejul monturii,umezeste-l bine si strange-l cu atentie,altfel vei vedea ca nu rezista camasa de plastic si se rupe,asta este singurul minus descoperit de mine.catalin_marcu scrie:As lasa StealthSkean-ul pentru Mantis dar chiar sa dau un pret de 2 ori mai mare nu-mi permit in acest moment. Poate in viitor da, dar acum in nici un caz.al_crapone scrie:@Catalin, lasa Sufix-ul ( nu zic ca nu este ok...) tot la Big xxx gasesti fire Mantis...o sa vezi diferentza![]()
![]()
Catalin.
catalin_marcu scrie:As lasa StealthSkean-ul pentru Mantis dar chiar sa dau un pret de 2 ori mai mare nu-mi permit in acest moment. Poate in viitor da, dar acum in nici un caz.al_crapone scrie:@Catalin, lasa Sufix-ul ( nu zic ca nu este ok...) tot la Big xxx gasesti fire Mantis...o sa vezi diferentza![]()
![]()
Catalin.
incearca REPTILIAN de la prologic.e foarte bun si in anumite situatii mi-a placut mai mult decit Kriston
-
- junior member
- cezar oprea
- senior member
@catalin_marcu
Nu,se lucreaza la fel doar ca este puin mai gros,grosimile raman la latitudinea ta depinzand de baltile unde pescuiesti.Am vazut ca te-ai hotarat sa pescuiesti la pesti sub 10 kg...daca vine unul mai mare ...ce faci ,il refuzi?
Ca sa scoti un peste mai mare depinde mult si de indemanare,nu numai de grosimea firului de forfac.
Nu,se lucreaza la fel doar ca este puin mai gros,grosimile raman la latitudinea ta depinzand de baltile unde pescuiesti.Am vazut ca te-ai hotarat sa pescuiesti la pesti sub 10 kg...daca vine unul mai mare ...ce faci ,il refuzi?
Ca sa scoti un peste mai mare depinde mult si de indemanare,nu numai de grosimea firului de forfac.
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
www.holdemstars.ro
www.holdemstars.ro
-
- junior member
- al_crapone
- junior member
.
@Schumi, daca vrei sa nu faca Sufixul ( si alte fire...) "balama" la nodul de la vartej, baga un varnish de silicon de 2 cm pe montura si dupa ce faci nodul..il tragi pe vartej, simplu, nu?
eu asa mi-am facut toate monturile..si nu am probleme ca montura face "balama"

Century NCS & BBRLC...yammiii 

- al_crapone
- junior member
.
@Catalin, vad ca esti Bucurestean...du-te la Energofish ( NU este reclama
) si vezi ca au primit de curand TOATA gama de fire de la Sufix
gasesti tot ce vrei....

Century NCS & BBRLC...yammiii 

.......ai dreptateal_crapone scrie:@Schumi, daca vrei sa nu faca Sufixul ( si alte fire...) "balama" la nodul de la vartej, baga un varnish de silicon de 2 cm pe montura si dupa ce faci nodul..il tragi pe vartej, simplu, nu?![]()