Mulinete BANAX HELICON 5600NF

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

florinnae
junior member

Mesaj de florinnae » 25 Aug 2007 17:39

revin, ce senzori sa achizitionez ?????? (ieftini si buni)

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 26 Aug 2007 20:00

florinnae scrie:Fratilor nu mai inteleg nimic, unul spune ca este ok, altul este dezamagit de ele, problema este ca o sa le testez singur si dupa aceea o sa va spun parerea. Eu am facut achizitia de 4 mulinete helicon si 4 lansete lansete sert harlow 3lbs/3.60. Acum oricum este prea tarziu sa mai fac ceva, decizia a fost luata, ramane sa ma conving daca am dat banii de pomana. Apropo ce parere aveti de lansetele mentionate (140 lei buc).

Eu va multumesc tuturor si va urez fir foarte intins.

Respecte
3.60 - cam scurte dupa parerea mea.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

cosmin78
new member

Mesaj de cosmin78 » 26 Aug 2007 22:53

referitor la helicoanele chinezesti eu unul nu am vazut nici o diferenta fata de cele made in korea (exceptie tamburul la care buza este mai ingusta dar asta stie toata lumea) Am 2 helicoane de 3 ani si la fel aseaza firul pe tambur ca cele chinezesti (rezonabil), o sa vedem in timp calitatea celor chinezesti.Stim foarte bine ca multe firme mari produc in china sub licenta si nu cred ca isi permit sa foloseasca materiale de proasta calitate chiar daca mina de lucru este mai ieftina.Daca era vorba de modelul contrafacut atunci cu siguranta nu era mai bun decit o pocnitoare
E o parere personala , dar cel mai bine este sa mergeti la magazin si sa le testati asa nu o sa aveti cui sa reprosati ceva :D

florinnae
junior member

Mesaj de florinnae » 27 Aug 2007 12:38

Multumesc frumos pentru informatie. Am facut deja achizitia si am comparat mulinetele cu unele ale unui amic care este crapar inrait (concursuri, etc), diferenta nu se vede sau poate ma insel eu (de, sunt ale mele si am dat mai putini bani), insa verdictul o sa-l dau dupa cateva partide bune de pescuit. Un lucru este cert, "nu imi pare rau de achizitie". Eu multumesc tuturor craparilor pentru informatii si le urez "FIR INTINS".

Respecte

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 15 Sep 2007 20:13

Foloseste-le linistit, nu te lua doar dupa cei care dau 1165 lei pe daiwa infinity. Merg si astea foarte bine.

Stefan Oancea
junior member

Mesaj de Stefan Oancea » 16 Sep 2007 21:36

Am 3 helicoane 5600 cu care pescuiesc din primavara si pana acum nu am avut nici o problema cu ele. In cateva zile o voi lua si pe a patra.
Parerea mea e ca daca se va vedea o diferenta intre helicoanele vechi si cele noi, aceasta diferenta va fi fiabilitatea. Adica in loc ca dupa 4 ani sa fie ca noi, dupa 3 ani ar putea sa aiba probleme. La pretul de 2 milioane mulineta nu cred ca este o problema majora daca peste 3-4 ani vor aparea probleme cu ele. Pana atunci insa nu cred sa sesizezi vreo diferenta intre ele si cele de anii trecuti.
Cat despre Okuma Power Linear, si eu le-am considerat o optiune la banaxuri. Dupa ce le-am vazut insa si dupa discutii cu mai multi pescari parerea mea experimentati(eu sunt incepator) m-am indreptat convins catre banaxuri.

Asa ca stapaneste-le sanatos si daca vei avea probleme cu ele te rog sa anunti, dar ma indoiesc!

cornel G
junior member

Mesaj de cornel G » 17 Sep 2007 15:50

@florinnae
Salut! Ai incercat mulinetele ? Doresc si eu sa cumpar patru bucati si eram curios sa aflu parerea ta. Fire intinse iti doresc!

florinnae
junior member

Mesaj de florinnae » 17 Sep 2007 16:02

Da, am achizitionat 4 bucati, parerile sunt impartine insa eu sunt foarte multumit. Diferenta este foarte mica fata de cele koreene (sunt putin mai usoare) in rest ok. Am deja 3 partide zdravene de pescuit, Moara vlasiei, Cernavoda. Intra pe album ultima pagina "florinnae" capturi, arsenal. Deci cu alte cuvinte sunt super incantat.

Respecte - fire intinse la maxim

cornel G
junior member

Mesaj de cornel G » 17 Sep 2007 16:35

@florinnae
Multumesc ptr raspuns.Am vazut si eu ca parerile sunt impartite.Spune-mi te rog, ti-au dat garantie la ele?Fire intinse iti doresc!

florinnae
junior member

Mesaj de florinnae » 17 Sep 2007 18:02

Da, am garantie, 1 an, la cele koreene cred ca era 3 ani, dar asta putin mai conteaza pentru ca nu se mai fabrica. Daca esti hotarat sa faci achizitia nu te lua dupa vorbe (inclusiv ale mele) mergi la magazin si convingete. Eu am vorbit cu baietii de SENZOR care sti bine ca sunt profesionisti, mergi la iei si culege informatii. Cred ca merita.

enjoi

Scrie răspuns