Nimic????

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 13 Sep 2007 16:20

De la mine o luai si tu si el..ca am ceva boilies pe baza de sugus :D :D :D
Crap daca nu prind un crap:)))

a.adrian
member

Mesaj de a.adrian » 14 Sep 2007 22:06

din alea de sau balonat toti pesti si eu la Diosig :?:
adrian
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 16 Sep 2007 12:07

:mrgreen:

a.adrian
member

Mesaj de a.adrian » 17 Sep 2007 16:53

de zambete sant satul pana-n gat asa ca pune mana si incaltama cu niste T....a :lol:
adrian
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 17 Sep 2007 17:51

Mai bine pune mina tu si fa ceva boilies-uri ca azi maine pleci la Sarulesti si nu te poti prezenta cu rima.. :D !

a.adrian
member

Mesaj de a.adrian » 17 Sep 2007 21:24

ma io cred ca tu ai stiut inaintea mea ca mergem la pescuit la S. mai este ceva ce ar trebui sa stiu si nu stiu :?: de data asta nu fac nimic merg numai pe cumparate :!:
adrian
_________

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 17 Sep 2007 22:11

Mai ar fi ceva ce nu stii......daca nu prindeti nimic..o sa platesti 500 de eu...jumate din pachet la fly sa isi mai scoata din paguba.. :D :D ,dar am incredere in tine..ca faci tu ceva pina la urma.. :idea:

marian_oprea
member

Mesaj de marian_oprea » 18 Sep 2007 01:07

Nu stiu cum se comporta Nash Pursuit in dril, insa iti pot spune ca actiunea este progresiva. Acest tip de actiune este cel mai popular datorita faptului ca se afla la mijloc intre cel rapid ( pentru distanta ) si cel parabolic ( pentru pescuitul marginal ).
betele sint fabricate in china,garantie pe viata...............suna bine,dar nu e chiar asa,daca ai surpriza sa cedeze un tronson,il trimiti pe cheltuiala ta inapoi si mai pune inca 15 lire sterline,ca atit te costa sa primesti noul tronson............vrei asa ceva..........costul de fabricare pt o lanseta e de 15 lire........si mie mi-a explicat cineva cum sta treaba si crede-ma ca stie ce vorbeste,nu ii dau numele ca asa a fost intelegere pt a evita polemicile.
Garantia oferita de producator, implicit de magazinul care distribuie produsul respectiv, include si pretul transportului. Nu am auzit pana acum ca un magazin sa puna clientul sa plateasca transportul produsului defect pana la producator. Situatia se schimba daca produsul a fost achizitionat de la un magazin din afara sau on-line si clientul doreste sa-l trimita inapoi. Costurile expedierii pana la magazinul respectiv vor fi suportate de client.
Detaliile despre costurile de productie ale celor de la Nash nu cred ca le stie cineva, oricat de bine ar sti ce vorbeste persoana respectiva. Bineinteles ca ele sunt mult mai mici decat pretul de raft al produsului, dar ca cineva sa afirme cat costa cu precizie o lanseta Nash ar trebui sa fie ori chinez ori sa-l cheme Kevin Nash.
in revista avp din 2006 scrie de nash mai ales de betele de care te interesezi tu ceva ce nu sta in caracter unui brand mare.....adica : cand au lasat betele pe piata au facut publicitate enorma ca sunt cela mai bune ca au atestat de la o asociatie de casting in ceea ce priveste puterea si distantele la care poti ajunge cu ele, totul dovedindu-se ulterior a fi o minciuna mare. asociatia de casting nici nu exista iar .........restul citeste tu in revista, o sa ma uit in ce numar si o sa-ti spun.
Lansetele despre care se vorbea in Avp erau Xtreme Pursuit. Lansetele de care se intereseaza Bogdan, daca nu ma insel, se numesc Pursuit ( simplu ) si sunt o cu totul alta mancare de peste. Xtreme Pursuit se incadreaza in categoria lansetelor premium, pe cand Pursuit este o lanseta din gama de mijloc ( la jumatate din pretul unui Xtreme Pursuit).

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 18 Sep 2007 13:05

Da Marian..de PURSUIT..era vorba si nu de XTREME P....multumesc pt informatii..FIR INTINS!

mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 18 Sep 2007 15:00

Pt cine nu stie, MARIAN OPREA este patronul Magazinului BIG xxx..asa ca...pe el baietzi cu intrebarile ;-)

Scrie răspuns