shimano
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
@ cipica
crezi ca doar pt ca e cel mai important furnizor de GLT il recomanda Grabmayer?ma cam indoiesc....atunci nu ar mai trebui sa le cerem parerea unora ca Grabmayer,Vladeanu etc.adica ei daca vand unele articole inseamna ca de fapt vor sa ne vanda doar produsele din magazin?
.acum mi-am luat tamburi de rezerva pt bbrlc si le voi incarca cu shimano technium.nu l-am folosit pana acum.foloseam tot pro gold.si tot la recomandarea lui grabmayer.
dar am mare incredere in ce imi zice.pana acum toate sfaturile de la el au fost super ok.si mi se pare normal sa fie asa la un pescar de asemenea talie....
crezi ca doar pt ca e cel mai important furnizor de GLT il recomanda Grabmayer?ma cam indoiesc....atunci nu ar mai trebui sa le cerem parerea unora ca Grabmayer,Vladeanu etc.adica ei daca vand unele articole inseamna ca de fapt vor sa ne vanda doar produsele din magazin?

Shimano
Sunt convins ca faptul ca e furnizor de GLT e principalul motiv pt care il recomanda si dupa cum am mai scris pe aici pe undeva Pro Gold este un fir foarte bun.
Nu stiu ce fir recomanda Vladeanu, dar te asigur ca in 90% dintre cazuri foloseste Shimano Technium sau Tribal.
Nu stiu ce fir recomanda Vladeanu, dar te asigur ca in 90% dintre cazuri foloseste Shimano Technium sau Tribal.
tocmai ptr ca ai spus ca firul progold e un fir foarte bun am incredere si imi voi lua shimano technium pe mulinetele de rezerva.care de fapt vor fi ptr sarulesti sau alte balti cu peste mare si agatatura.eu nu stiu nici atat ce fir foloseste vladeanu ptr ca nu il cunosc...
stau intr-o parte a tarii in care mi-a fost mai usor( a se citi aproape
) sa il cunosc pe grabmayer.si faptul ca ai castigat anul asta cupa romaniei impreuna cu colegii tai demonstreaza ca sunteti pescari buni(mai buni decat mine si colegul meu cu care am reusit doar un loc doi acum cativa ani la sarulesti
)deci pot sa am incredere in ceea ce zici. 

-
- member