m-class

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 05 Oct 2007 16:35

Milo e mai mult o marca de nade si momeli..sau ceva de genu asta..nu prea am auzit sa fabrice bete..cel putin nu bete performante...dar daca l-ai luat cumva sa iti traiasca..si daca tot ne faci ``destepti in ale pescuitului`` de ce ne mai intrebi?P.S.:vezi ca in ``asa ca comentariile de genul asta``ai strecurat o cacofonie..asta asa ca sa nu il mai faci ``istet`` pe Florin.Numai bine si FIR INTINS! ;-)
Crap daca nu prind un crap:)))

sebas
member

m-class

Mesaj de sebas » 05 Oct 2007 16:49

....
Ultima oară modificat 18 Ian 2008 06:08 de către sebas, modificat 1 dată în total.

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 05 Oct 2007 17:05

Cind ai spus :``Atitia destepti pe aici in ale pescuitului``.te refereai si la MAIDEN SI LA LAURKRO SI LA NOI TOTI SI NE IRONIZAI,daca mi se pare imi cer scuze.....si ca sa nu o mai lungim cu polemica(nu de alta ,dar nu de asta ``ne intilnim`` cu totii aici zi de zi de prin toata ``lumea``)MILO ESTE O FIRMA NECUNOSCAUTA IN LUMEA FABRICANTILOR DE BETE.P.S.:daca tot l-ai primit,nu sti ca,``CALUL PRIMIT IN DAR NU SE CAUTA DE DINTI?``... :lol: ..a fost o gluma..FIR INTINS!..si end off topic.

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 05 Oct 2007 19:03

Eu chiar nu stiam de numele asta in bete. Nu am facut misto si nici nu imi sta in caracter, dar daca ne-ai cerut o parere ti-am dat-o. Ca sa te simti bine ar fi trebuit sa spun ca sunt cele mai bune bete? Nici mie nu mi-a placut cand mi-am luat lucruri pe care le credeam cele mai tari si s-a dovedit ca nu este asa, dar nu e nici o problema, invatam toata viata... bafta.

tudorgabriel
veteran

Mesaj de tudorgabriel » 05 Oct 2007 21:37

Se cunoaste ca nu prea va pricepeti la scule si mai ales la bete :roll: eu am 4 MILO,sunt bete extraordinare si sa stiti ca MILO chiar este firma.Daca vreti sa va dau un exemplu betele Competition Carp de la Gipo sunt copie fidela Milo,si eu cred ca sunt bete bune avand in vedere raportul calitate pret.

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 06 Oct 2007 06:08

Ba ca-i primit, ba ca-i cumparat... :mrgreen:
Oricum, batul il gasiti aici: http://www.milo.it/en/carfis/canne/canne.asp Nu ca ma dau destept, dar tata Google l-a gasit in 30 sec. Pret nu gasesc, se pare ca nu-i pe stoc.
Cat despre greseli gramaticale, cacofonii si alte alea, hai bre sa fim seriosi, graba-i graba, forumu-i forum, dar pa mine personal ma zgarie rau...E totusi limba romaneasca la mijloc. Rad copiii de noi: "ia uite pescarii aia, de atata stat pe balta au dat-o pe-a crapului :D "
Moderatori, adminstrator, etc: DE CE MAMA NAIBII NU PUTEM SA NE CORECTAM GRESELILE?!! :evil:
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 06 Oct 2007 10:44

Daca chiar erau extraordinare stia tot omul de ele. Hai sa nu ne jucam cu cuvintele. Extraordinare sunt century, harrison si free spirit. Altele sunt bune sau foarte bune.

tudorgabriel
veteran

Mesaj de tudorgabriel » 06 Oct 2007 17:51

@laurkro

Tine minte ce iti spun acum: in afara de cateva marci de bete manufacturate prin Marea Britanie TOATE sunt CHINA :shock: adica mai pe indelete iti explic:se cumpara blancuri din China se echipeaza se lipesc stickere cu ce marca vrei tu si se vand pe piata,astea sunt betele pe care noi le cumparam la preturi de 150 - 200 euro :-)

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 06 Oct 2007 19:48

Tudore nu ma poti convinge ca MILO sunt bete de xxx..pt ca nu sunt..dar e normal sa le ti partea..doar sunt ale tale,nu?...in ce priveste chinezariile de care spuneai..te asigur eu ca betele despre care iti spunea Laurkro,nu se fac in china..si intradevar sunt bete de xxx care nu se compara in vecii vecilor cu MILO pe care probabil le-ai cumparat din piata din Galati de la rusi..ca magazine mai de Doamne ajuta pe la voi..in fara de unu..nu prea am vazut..si nici ala nu era cine stie ce,iar la ``rusi``..mai rau ca la chinezi :lol: ...numai ``duplicaturi``..nimic original :idea:

laurkro
senior member

Mesaj de laurkro » 06 Oct 2007 20:13

Din china sunt free spirit. Century si Harrison sunt fabricate in Anglia. Uite ca si in China se fac blancuri si bete extraordinare, asa cum sunt Free spirit, recunoscute ca fiind asa de mari campioni si fabricanti de articole de pescuit de renume. Eu am bete Shimano, imi permit sa investesc doar in articole medii ca pret, deocamdata, dar nu sunt din China si sunt foarte multumit de modul in care se comporta, precum si de finisajul pe care il au. Cu toate acestea, nu as da inapoi sa-mi iau Free spirit (CHINA), dar deocamdata nu pot investi 500 euro/lanseta.... :-(

Scrie răspuns