Ba da....gasesti.Nu stiu daca e ceva similar , dar la pretul asta....poate chiar un pic sub, se gaseste Powerliner-ul de la Okuma. Si are si sistemul acela EOS brevetat de ei.Stefan Oancea scrie:Si eu la fel, am 4 din primavara. Au mers ireprosabil pana acum.
La 2 milioane nu cred ca mai gasesti ceva similar.
Helicoane 5600NF
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- danicristi_79
- senior member
-
- member
powerliner sunt f. bune la prima vedere. le am din toamna asta am dat de doua ori cu ele si merg super. au diametrul in tambur cam mic, dar in rest imi plac.
am un bun prieten care are helicon de 2 ani. nu a avut nici o problema cu ele. omul e inginer, specializarea aeronave, e priceput, pe vremea lui nea nicu a copiat la uzina mulinete DAM daca nu ma insel, le-a si modificat tamburul. el a desfacut heliconurile si le-a testat piesele, bucata cu bucata, spune ca sunt foarte bine facute. nu stiu astea noi cum sunt, vorbesc de astea facute recent...
ovidiu
am un bun prieten care are helicon de 2 ani. nu a avut nici o problema cu ele. omul e inginer, specializarea aeronave, e priceput, pe vremea lui nea nicu a copiat la uzina mulinete DAM daca nu ma insel, le-a si modificat tamburul. el a desfacut heliconurile si le-a testat piesele, bucata cu bucata, spune ca sunt foarte bine facute. nu stiu astea noi cum sunt, vorbesc de astea facute recent...
ovidiu
[quote="vulc ovidiu"] a copiat la uzina mulinete DAM daca nu ma insel, le-a si modificat tamburul.
ovidiu[/quote]
Wow...! cred ca le stiu, daca-s cele care aparusera la un moment dat pe piata romaneasca...Super200(?), copiate identic dupa DAM Quick 330(?). S-ar putea sa ma insele memoria la cifre, eram oricum adolescent spre sfarsitul anilor '70, dar eram vrajiti de DAM, si bineinteles nu aveam bani si nici cine sa ne aduca asa ceva din Nemtia...
Am cumparat atunci un Super din ala, era o bijuterie adevarata fata de Delfinurile cu 175 lei (bune, oricum, rusesti! - ca sa nu mai zic nimic de caraitoarele "Delta Dunarii" ori similare, cu care ne-am facut ucenicia). Dar prindeam CRAP, nu ca acum
Si, ca orice lucru romanesc, dupa nici 1 an, acelasi model de mulineta gasibil in comert s-a schimbat oleaca...se mai tinea doar in vopsea, parca erau fabricate din plastilina
Am trecut din nou la Delfine... 
ovidiu[/quote]
Wow...! cred ca le stiu, daca-s cele care aparusera la un moment dat pe piata romaneasca...Super200(?), copiate identic dupa DAM Quick 330(?). S-ar putea sa ma insele memoria la cifre, eram oricum adolescent spre sfarsitul anilor '70, dar eram vrajiti de DAM, si bineinteles nu aveam bani si nici cine sa ne aduca asa ceva din Nemtia...

Si, ca orice lucru romanesc, dupa nici 1 an, acelasi model de mulineta gasibil in comert s-a schimbat oleaca...se mai tinea doar in vopsea, parca erau fabricate din plastilina

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
- Tilea Gabriel
- Moderator