Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
flycarp
- senior member
il am eu de cel putin 5-6 ani.e super ok.foarte stabil, foarte usor de montat....in romania e mult mai la "moda" skypod

.asta e mai finut si da impresia ca e fragil dar nu e crede-ma ca a avut si momente grele prin care a trecut dar le-a suportat

.
-
a.adrian
- member
-
zi mersi ca nu a picat nimeni peste el

adrian
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .
-
mikecarp
- veteran
Mai fratilor, astia care radeti de Globtroter nu e chiar asa cum ziceti voi. 1 pt ca e din otel inoxidabil plin. 2 Franck Warwick isi pune lansetele pe el si nu se plange ca e prea finut. 3 Mai lasati.l dreq de Sky ca prea e supralicitat.
@Razvane, daca ti.l iei nu iti va parea rau. Rod-podul e calitate la superlativ.
Carpfishing... A way of life!
-
a.adrian
- member
-
@mikecarp daca la mine e referirea cu rasu te inseli
am sky da cunosc solarul foarte bine tovarasu meu are si pot sa spun ca bate skypodul la orice ora si nu-mi este rusine sa recunosc asta
adrian
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .
-
teacher64
- veteran
-
mikecarp scrie:Mai fratilor, astia care radeti de Globtroter nu e chiar asa cum ziceti voi. 1 pt ca e din otel inoxidabil plin. 2 Franck Warwick isi pune lansetele pe el si nu se plange ca e prea finut. 3 Mai lasati.l dreq de Sky ca prea e supralicitat.
@Razvane, daca ti.l iei nu iti va parea rau. Rod-podul e calitate la superlativ.
Baieti (Mike): daca-l aveti sau l-ati vazut in realitate, cum se face ajustarea de lungime, daca spui ca-i din inox plin? Nu e telescopic? Iar din pozele de pe site-uri, mi se par picioarele din fata un pic prea "in spate" fata de centrul de masa al betelor. Nu basculeaza cu totul in fata cand ai o muscatura zdravana, cu baitrunnerul blocat, de ex?
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
-
krockodiluL
- junior member
-
@teacher64
tija principala pe care se face ajustarea pe lungime nu e din inox plin dar oricum e mai tare decat duraluminiu;
picioarele din fata culiseazape tija principala sio in functie de pozitia in care il asezi le poti si inversa;
e mult mai rezistent ca sky-pod-ul
-
mikecarp
- veteran
@krokodilul, multumdesc ca ai raspuns pt mine.
Cand am spus de cei care rad nu am avut pe cineva in vizor ci a fost o referire generala.
Referitor Sky eu cred ca e un rod-pod bun, doar ca multi din pescarii care au unul l.au luat in primul rand ca da bine la imagine si abia apoi pt ca au nevoie de el.
Eu prefer sa investesc in nade de calitate, in care sa am incredere. Am vazut ca inca mai sunt pescari care nu.si dau seama ca factorul psihic este foarte important la orice partida fie ea de agrement sau concurs.
Carpfishing... A way of life!
-
teacher64
- veteran
-
mikecarp scrie:@krokodilul, multumdesc ca ai raspuns pt mine.
Cand am spus de cei care rad nu am avut pe cineva in vizor ci a fost o referire generala.
Referitor Sky eu cred ca e un rod-pod bun, doar ca multi din pescarii care au unul l.au luat in primul rand ca da bine la imagine si abia apoi pt ca au nevoie de el.
Eu prefer sa investesc in nade de calitate, in care sa am incredere. Am vazut ca inca mai sunt pescari care nu.si dau seama ca factorul psihic este foarte important la orice partida fie ea de agrement sau concurs.
De mult ma intreb, si intreb si pe aici daca rod-podul e o necesitate sau un moft, ca da bine

Si pescuitul, fiind un hobby adevarat pt mine, inseamna sa si fac multe cu mana mea, cel putin iarna. De aia si caut o solutie optima pentru orice, fie ca e vorba de navomodelul de plantat, fie de un rod-pod, fie de monturi... ciudate. La mulinete si bete, evident ca nu avem nici cea mai mica sansa sa concuram ca amatori, asa ca mai ramane micul bricolaj, nu?!

-
Vali Vesa
- maniac
-
@Teacher64,
nu e moft. pescuieste cu suporti individuali pe un ponton de lemn sau pe un mal pietros

-
teacher64
- veteran
-
Vali Vesa scrie:@Teacher64,
nu e moft. pescuieste cu suporti individuali pe un ponton de lemn sau pe un mal pietros

Nu stiu la voi, dar arata-mi o singura balta in Vestul tarii cu conditii din astea, sau unde nu pot folosi suporti individuali.

Poate pe digurile de beton. Dar ia stai 24 ore pe un plan inclinat!