Schimbare mulinete

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 04 Ian 2008 23:04

Si uite asa am aflat ca fratele mosharu are la spod XTA-ul de la Shimano :evil: Ermano,are vre-o legatura ce intreb eu cu spodul tau,sau ne facem inventarul la scule :lol:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 04 Ian 2008 23:15

@florin
daca te-ai gandit la shimano iarna e lunga si poate te ajut cu ceva de pe la noi la ocazie daca vrei sau poate noi ,asta depinde de bugetul tau ;-)

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 06 Ian 2008 15:45

merci razvan,sti tu,sint prea sarac sa mai dau banii pe second-uri,o sa le cumpar noi :lol:
alte pareri,sugestii :?:

vulc ovidiu
member

Mesaj de vulc ovidiu » 16 Ian 2008 17:09

CristianSurdu scrie: Vali frate,ai avut "curaj" sa schimbi BBRLC-ul cu Basia...care este considerata mai mult de CASTING decat o mulineta "crapista" .
Am inteles sa nu sunt asa de fiabile la "scos crapi la greu" :oops: :roll:
Eu mi-asi dori o Basia pt. spod :mrgreen: , dar ma multumesc si cu XTA-ul de la Shimano ;-)
Salut
Nu am Basia dar am tinut-o in mana. Opinie personala: NU are nimic de a face cu spodul, poate cu marcajul, dar nu cu spodul. Nu cred ca rezista in timp (peste 2 ani) in regim de momit in forta. ULTEGRA e altceva, e mai ieftina, dar trage mai bine. Pretul la Basia e stupid de mare, la fel mi s-a parut pretul la Aero, in sensul ca nu am regasit diferenta de pret fata de Ultegra in diferenta de calitate. Opinie pesonala!
Ovidiu

PIRVU RICHARD
junior member

mulineta

Mesaj de PIRVU RICHARD » 22 Ian 2008 20:42

Imi cer scuze pt ca voi fi off topic dar cred ca va inselati cand spuneti ca basia nu este o mulineta fiabila deoarece este conceputa pt casting. In primul rand majoritatea mulinetelor folosite in carpfishing sunt mulinete casting si mai precis surfcasting unde se pescuiete cu lansete foarte puternice ce arunca plumbi foarte grei, 300g, la mare, de pe plaja. Domnule vesa va invidiez sincer.

Scrie răspuns