Pat
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Pop-Coman
- veteran
- Stefanovic
- junior member
- Dan Pop-Coman
- veteran
Pana la urma am ales patul Laser-xxx.Merci !
Mai am de facut o alegere.Am un set de mulinete Okuma Avenger de 65.Merg foarte bine.Singurul lucru ce nu imi place la ele este tamburul(ingust si adanc)Vreau sa mai imi iau un set de mulinete cu tambur long cast: Daiwa Emcast 4500 sau Okuma Power Line ? astept pareri de la cei care aveti o mulineta sau alta. Merci !
Mai am de facut o alegere.Am un set de mulinete Okuma Avenger de 65.Merg foarte bine.Singurul lucru ce nu imi place la ele este tamburul(ingust si adanc)Vreau sa mai imi iau un set de mulinete cu tambur long cast: Daiwa Emcast 4500 sau Okuma Power Line ? astept pareri de la cei care aveti o mulineta sau alta. Merci !
- George Iorga
- maniac
Dane eu am Powerliner de un an si sunt multumit de ele ! Dar e ceva diferenta intre cele 2 si fiecare are de partea sa cateva avantaje : pret (avantaj Okuma)- greutate(avantaj Daiwa)-marime tambur (avantaj Okuma)-baitrunner(avantaj Okuma)-tambur de rezerva metalic(avantaj Daiwa) si tot asa ! Cel mai bine pune mana pe amandoua si vezi care-ti pica cu tronc !Dan Pop-Coman scrie:Pana la urma am ales patul Laser-xxx.Merci !
P.S. Daiwa se pare ca din punct de vedere calitativ este peste Okuma si cum ai un set de mulinete cu baitrunner nu ti-ar strica Emcast-urile ! Eu unul daca ma gandesc sa fac un upgrade la mulinete ma uit la Shimano si Daiwa !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
eu am luat o daiwa emcast 4500 si pana acum nu am pescuit cu ea....dar sincer pare mai ok decat okuma.....atata tot ca nu are baitrunner....si....tamburul nu mi se pare deloc mic...350m -0,32...+tambur de rezerva metalic...eventual o sa zic mai multe dupa primul pescuit cu ea
numa bine

numa bine
d c in sesiune papa pestii mai bine?
- Dan Pop-Coman
- veteran