Fire monturi 2008

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

mariancarp
member

Mesaj de mariancarp » 11 Ian 2008 18:54

Imagine
PARERII?

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 11 Ian 2008 20:19

nu e vorba ca recomand din auzite. Omul a vrut un fir cu camasa iar in interior f suplu. Nu exista ceva mai bun decat Snakeskin. Multistrandul e un fir alcatuit din mai multe fire f subtiri neampletite si suple care in apa se separa unul de celalalt devenind aproape invizibile.
faptul ca eu nu.l folosesc e pt ca prefer sa.mi fac monturile combi din Silkworm sau Merlin + fluorocarbon.
Carpfishing... A way of life!

flycarp
senior member

Mesaj de flycarp » 11 Ian 2008 20:38

@mikecarp

cum poti spune ca nu exista altceva mai bun daca tu nici macar nu il folosesti??de unde stii tu ca e cel mai bun?(eu folosesc doar kryston dar nu recomand celorlalti niste chestii care nu au trecut prin mana mea,pe care nu le-am incercat).nu trebuie sa te superi pe mine dar sunt multi care acum incep sa pescuiasca la crap si ii bagati in ceata unii....lucrul ala e cel mai bun,ala e cel mai prost dar multi din cei care dati sfaturile astea nici macar nu le folositi.

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 11 Ian 2008 20:52

ok cred ca m.am exprimat gresit si tre' sa dau explicatii. Ce am vrut sa spun e ca nu exista fir cu camasa la care firul interior sa fie mai suplu decat Multistrandul.
am folosit snakebite.ul si nu ii dadeam sfaturi ci a fost doar o sugestie.
mariancarp nu e incepator si stie sa aleaga ce are nevoie.
si eu folosesc doar kriston am folosit toata gama cred si referirea ca e cel mai bun cred ca ai inteles.o din inceputul mesajului.

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 11 Ian 2008 21:01

. Nu exista ceva mai bun decat Snakeskin.

de under sti? :mrgreen:

poate nu ai intilnit tu pina acum....

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 11 Ian 2008 21:13

am folosit Kryston sezonul trecut de 25 lb ,anul asta nu-l voi mai folosi ,mi sa rupt de cateva ori la intepatura ori pur si simplu in drill iar ruptura mi sa intamplat pe 3 balti diferite plus un canal ,la inceput am crezut ca este din cauza scoicilor dar nu a fost asa deoarece nu am scoici in toate locurile unde am pescuit

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 11 Ian 2008 22:10

cand am spus cel mai bun m.am referit ca e cel mai moale fir interior. Eu nu m.am inteles cu el pt ca la decojire tot timpul ciupeam multistrandul. De.asta nu.l mai folosesc nu pt ca nu ar fi fost bun.
Deci, Snakeskinul are cel mai suplu fir interior, asta am vrut sa zic de la inceput. Nu mai sariti asa pe mine.

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 11 Ian 2008 22:20

Mike,eu nu am sarit ,mi-am zis doar opinia mea despre kryston si personal tot asa il cumparasem la laudele unor amici de pe balta ,oricum am suspiciile mele pt ca la inceput de rola nu am avut probleme cu el decand cand am ajuns la jumatea rolei si tot caut sa gasesc o explicatie si nu o gasesc :mrgreen:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 11 Ian 2008 22:23

offtopic :roll:
@mikecarp
si daca mai ma enervezi acu iti fac o vizita ca esti colea langa mine :mrgreen: :mrgreen: si poate o punem de un pescuit :mrgreen: numai ca trebuie sa ma inveti sa conduc pe partea stanga :mrgreen: :mrgreen:

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 11 Ian 2008 23:00

te astept cu cea mai mare placere, dar eu nu conduc decat cand merg la peste ca nu am cum sa.mi car sculele altfel. La munca ma duc cu scuterul ca mi.e frica altfel :oops:

Scrie răspuns