Daca se poate sa ma ajutati
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- catalin2804
- member
@CristiSurdu :(
Daca postam putin mai repede... Am fost marti in Bucuresti. Sa vad saptamana viitoare ce planning face firma si poate ajung pe la Bucuresti.
Vad ca voi toti imi recomandati pt crap bete din bucati. Telescopicele nu sunt asa bune? In masina nu stiu daca intra pt ca am hatch. :)
Alte intrebare : Ce semnifica 3lbs? La ce se refera?
Cum stiu daca firul care il cumpar e scufundator sau nu?
Care e treaba cu sculele Lineaeffe?
Ce marime la carlige se foloseste pt crap? (pt ca eu pana acuma puneam un carlig cat de cat si dadeam la cufund - nu conta ce se prinde in el numai sa se prinda ceva :) )
Daca postam putin mai repede... Am fost marti in Bucuresti. Sa vad saptamana viitoare ce planning face firma si poate ajung pe la Bucuresti.
Vad ca voi toti imi recomandati pt crap bete din bucati. Telescopicele nu sunt asa bune? In masina nu stiu daca intra pt ca am hatch. :)
Alte intrebare : Ce semnifica 3lbs? La ce se refera?
Cum stiu daca firul care il cumpar e scufundator sau nu?
Care e treaba cu sculele Lineaeffe?
Ce marime la carlige se foloseste pt crap? (pt ca eu pana acuma puneam un carlig cat de cat si dadeam la cufund - nu conta ce se prinde in el numai sa se prinda ceva :) )
- catalin2804
- member
Acuma m-am uitat sa vad ce bete aveam pana acuma. Am vreo 4 dar numai 2 am folosit. Le-am primit.
1 Silstar Tele Pike 340 (Nr. 3311-340 lenght:3.4m Sec:5 Action: B80)
1 Silstar Primera Telescopic 350 (Nr. 3000 351 lenght 3.5m sec:5 CastingWT : 120-160g)
Stiti ceva de ele? E ceva de capul lor? Celelalte nu stiu ce sunt ca nu le am acasa.
1 Silstar Tele Pike 340 (Nr. 3311-340 lenght:3.4m Sec:5 Action: B80)
1 Silstar Primera Telescopic 350 (Nr. 3000 351 lenght 3.5m sec:5 CastingWT : 120-160g)
Stiti ceva de ele? E ceva de capul lor? Celelalte nu stiu ce sunt ca nu le am acasa.
Pt crap nu sunt bune. Prima e de stiuca iar a doua nu stiu. Dar betele de crap nu sunt telescopice.
Chiar tu ai spus ceva de Lineaefe care pt inceput sau buget mic sunt bune. Sau Baracuda. Iar mulinete incearca ceva Okuma din categoria "budget" si ti.ai facut echipamentul.
Chiar tu ai spus ceva de Lineaefe care pt inceput sau buget mic sunt bune. Sau Baracuda. Iar mulinete incearca ceva Okuma din categoria "budget" si ti.ai facut echipamentul.
Carpfishing... A way of life!
- George Iorga
- maniac
Nu neaparat daca scrie Pike e vorba de o lanseta de stiuca ! Cate lansete de stiuca sunt de 3.4 m ? Daca nu-i din carbon ,o telescopica de 3.4 m iti "rupe" mana dupa 10 lansari ! Sunt si lansete de crap telescopice ,dar nu sunt la fel de fiabile precum cele din bucati !mikecarp scrie:Pt crap nu sunt bune. Prima e de stiuca iar a doua nu stiu. Dar betele de crap nu sunt telescopice.
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
- George Iorga
- maniac
- catalin2804
- member
Nu serios, asta vrei s-o folosesti la crap?catalin2804 scrie:Cum pot sti daca o mulineta e long cast sau nu?
http://www.xxx.ro/product_in ... ts_id=1184
Capacitate mm/M - 0,20/100;
Pai la ce-ti mai trebuie long cast pentru asa un tambur ???
Concluzia: poate la spinning sau la match
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
- catalin2804
- member
- catalin2804
- member
- George Iorga
- maniac