alegerea echipamentului
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Mulinetele de crap sunt grele in general,masive fiindca sunt si relativ mari,asta este caracteristica lor si betele mai usoare dar asta nu are importanta fiinca la acest tip de pescuit nu tinem batul in permanenta in mana. Cu tamburul pe care-l are Banaxul,combinat cu inelele pe care le are Mustangul (eu am Mustang Carp 3903 de 3.90 si 3.5lbs) si firul de 30, ma indoiesc ca vei mai avea probleme la lansare.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
- boosterman
- veteran
Sau Okuma Powerliner Baitfeeder 865
iar cu betele din cate stiu, sper sa nu spun prostii, dar din trei bucati 3.90 si 3.5lb sunt numai la Baracuda, dar mai intreaba....cat despre fir un raport pret calitate bun Kristonite, Daiwa Infinity sau Fox Warrior (eu am pescuit un sezon intreg si nu am avut probeme) 

Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.
Daca opteaza pt Baracuda poti sa-l ajuti tu sa le achizitioneze fiindca importatorul este in Suceava si daca nu ma-nsel nu trimite prin posta comenzi decat de la 500ron in sus.boosterman scrie:Sau Okuma Powerliner Baitfeeder 865iar cu betele din cate stiu, sper sa nu spun prostii, dar din trei bucati 3.90 si 3.5lb sunt numai la Baracuda, dar mai intreaba....cat despre fir un raport pret calitate bun Kristonite, Daiwa Infinity sau Fox Warrior (eu am pescuit un sezon intreg si nu am avut probeme)
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
- boosterman
- veteran
Banaxul este din seria veche? Pentru cele din seria noua am inteles ca sunt foarte slabe din punct de vedere calitativ, de aici si diferentele mari de pret dintre cele doua modeleraducu scrie:Helicon 5600.

Si eu am vrut sa-mi cumpar Banax dar am renuntat la idee si m-am orientat spre Okuma Powerliner Baitfeeder 865 (atat a fost aprobat bugetul

Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.