Recomandari cort 1 persoana

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 23 Ian 2008 11:07

mariancarp scrie:vreau sa-mi iau si eu cort de o persoana si nu prea stiu ce,cam am de ales intre:fox easy dome
- DEFENDER 1 MAN BIVVY
-STI 1 MAN
-peltzer bunker?
ce ma intereseaza in principal sa se monteze repede si usor,si sa fie rezistent la furtuni.
ce imi recomandati? eu nu m-am hotarat intre pelzer bunker si fox easy dome
pelzer bunker ;-)
APCR-CS CARPZONE

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 23 Ian 2008 11:41

@mariancarp
este la alegerea si gustul fiecaruia ,pelzer bunker doar l-am vazut instalat de montat nu stiu ,eu am foxul de care nu ma plang pana in prezent ,ambele corturi calitate /pret ok iar rapiditatea instalarii nu-mi pot da cu parerea decat la fox :-)
numai bine Razvan

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 23 Ian 2008 12:41

Am stat la adapost intr-un Pelzer Bunker pe un vant de lua si vacile pe sus , este fantastic de rezistent :!:
Powered by two rods

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 23 Ian 2008 12:54

eu iti pot recomanda (cu mana pe inima) trakker armadilo!!
cu winter skin si un pat bun, dormi ca pasa in palat! pe orce furtuna.

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 23 Ian 2008 20:44

iti dau si eu o sugestie: Prologic SpiderDome 1 man. In afara de mulinete (Daiwa Emblem X 4500-T) doar cortul asta mi l-am luat cu mine. E identic cu JRC Terry Hearn Sti-1. Se monteaza in 2min, are bare de aluminiu, e f rezistent la vreme urata si ai loc pt pat scaun masuta iar bagajele sub pat.
Carpfishing... A way of life!

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 24 Ian 2008 00:42

radumatica scrie:
raducu scrie:
radumatica scrie:
De acord cu Razvan,...asta si din motive de "comoditate".
Instalarea dureaza in jur de 4 minute,rezista f.f.bine in conditii de furtuna si ploi torentiale iar interiorul iti confera un spatiu mai mult decat generos.
:lol:
Da,dar daca nu ma-nsel are betele din fibra si nu mai vreau sa trec prin momente de cosmar pe o furtuna adevarata cu un astfel de cort, fiind elastic din cauza scheletului. Parerea mea,rog nu-mi sariti la beregata : corturile cu schelet din fibra de care-o fi ea, nu sunt la fel de rezistente la conditii extreme ca si cele cu schelet fix.metalic.

Toate corturile Fox Easy Dome si cele Continental Easy Dome , au schelet de aluminiu Raducule!!! :lol:
E :oops: atunci inseamna ca m-am inselat si ca atare sunt bune si alea in conditii vitrege. Clar. :roll:
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 24 Ian 2008 00:51

@raducu
nu te-ai inselat ,am vazut si eu cateva foxuri cu betele din fibra de sticla dar se pare ca le-au scos repede din productie din cauza fragilitatii

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 24 Ian 2008 00:53

Razvan.D scrie:@raducu
nu te-ai inselat ,am vazut si eu cateva foxuri cu betele din fibra de sticla dar se pare ca le-au scos repede din productie din cauza fragilitatii
:mrgreen: :mrgreen: :bere:
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

marian_oprea
member

Mesaj de marian_oprea » 24 Ian 2008 01:22

Toti recomandati acelasi lucru, adica un cort din tipul pram hood (sistem rigid). Nash Double xxx, Trakker Armadillo, Pelzer Bunker, JRC Sti si care or mai fi, sunt aceeasi Marie cu alta palarie. Unele au ceva in plus fata de altele, dar in principiu ofera aceleasi avantaje: extrem de rezistente si foarte usor de intins.

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 24 Ian 2008 16:29

Eu iti recomand Trakker Armo 2, dar daca vrei o copie 100 % uite aici
http://www.soulcarp.com/?prid=4&cid=29

Imagine

Scrie răspuns