Speedy Carp , barcutza nadire

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

danicristi_79
senior member

Mesaj de danicristi_79 » 05 Feb 2008 10:43

Razvan.D scrie:ciudat de ieftin 1600 ron(432 euro),ce piese electronice se folosesc la fabricarea lui?
am gasit pe un site exact copia astuia la 695 euro(mai jos pe pagina BAITCRUISER) si Gabi daca cu adevarat vrei am mai gasit unu la ocazie (6 luni) la 950 euro cu fishfinder cu tot :mrgreen:

http://www.allevoerbotenopeenrij.nl/voerboten.html
xxx nu o sa mai aduca aceasta barcuta. Cica ar fi fost probleme cu ultimul lot sosit...majoritatea ar fi fost defecte.
Si spun ca ar aduce Viper ( produse de Nash :-? )

marian_oprea
member

Mesaj de marian_oprea » 05 Feb 2008 23:12

Va rog eu frumos, incercati sa verificati inainte sa postati ceva. Cum sa produca Nash barcute Viper? Sunt doua firme total diferite: Nash produce echipament si nada prin divizia Nash Baits, iar Viper produce barcute si numai barcute. Inafara faptului ca ambele sunt din Marea Britanie, nu au nici o treaba una cu alta!

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 06 Feb 2008 21:31

danicristi_79 scrie:Am inteles ca Speedy Carp-ul, ce va sosi in martie la Energo, va fi mai scump. :D
De unde stii? :shock: Si de ce ar fi mai scump, il mai doteaza cu ceva imbunatatiri? :shock:
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.

danicristi_79
senior member

Mesaj de danicristi_79 » 06 Feb 2008 23:35

marian_oprea scrie:Va rog eu frumos, incercati sa verificati inainte sa postati ceva. Cum sa produca Nash barcute Viper? Sunt doua firme total diferite: Nash produce echipament si nada prin divizia Nash Baits, iar Viper produce barcute si numai barcute. Inafara faptului ca ambele sunt din Marea Britanie, nu au nici o treaba una cu alta!
Marian, am vorbit cu unul din baietii de la vanzari. Asta mi-a spus.Daca nu ma crezi, da un telefon, la numaraul postat la ei pe site....si intreaba ce barcute vor aduce in primavara.

danicristi_79
senior member

Mesaj de danicristi_79 » 06 Feb 2008 23:42

boosterman scrie:
danicristi_79 scrie:Am inteles ca Speedy Carp-ul, ce va sosi in martie la Energo, va fi mai scump. :D
De unde stii? :shock: Si de ce ar fi mai scump, il mai doteaza cu ceva imbunatatiri? :shock:
Am pus mana pe telefon , si am sunat :-) .Mi s-a spus ca exista o lista de astepare, si ca din ce a inteles ea , vor sosi mai scumpe.
Sunt doua variante: una optimista, una pesimista.
Ma gandesc ca cea pesimista e legata de discutiile foarte lungi, postatate pe baza ei, pe forumuri.Intr-un fel sau altul noi i-am facut reclama, si acum e normal ca importatorii sa profite un pic. Gandeste-te....exista o lista de asteptare pentru ea. :-?
Varianta optimista, ma gandesc ca e legata intr-adevar de vre-o imbunatatire :-?

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 06 Feb 2008 23:46

danicristi_79 scrie:Marian, am vorbit cu unul din baietii de la vanzari. Asta mi-a spus.Daca nu ma crezi, da un telefon, la numaraul postat la ei pe site....si intreaba ce barcute vor aduce in primavara.
Vanzari de unde?
Din Romania sau Anglia?
Marian este importatorul de Nash si Viper
Totul pentru crap
www.crap.com.ro

vladut mateianu
veteran

Mesaj de vladut mateianu » 07 Feb 2008 00:11

Din martie, vaporasele de plantat Viper vor fi prezente si la noi......la preturi fara concurenta ! ;-)
Asa ca, putina rabdare....

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 07 Feb 2008 08:29

boosterman scrie:
Spre finalul lui martie se vor gasi din nou la Energo dar din pacate la alt pret.Doritorii il pot comanda online de la ,,prietenii nostri unguri'' la pretul de 130000 forinti(Haldorado).
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Feb 2008 09:55

speedy carp se va scumpi... pur si simplu, nu este vorba despre imbunatatiri

se poate lua in considerare si Orca

http://www.totalfishing.ro/navomodel-po ... -4469.html

ulvan
senior member

Mesaj de ulvan » 07 Feb 2008 15:41

danr scrie:speedy carp se va scumpi... pur si simplu, nu este vorba despre imbunatatiri

se poate lua in considerare si Orca

http://www.totalfishing.ro/navomodel-po ... -4469.html
Stie cineva cat tine bateria la Orca si cate motoare are?

Scrie răspuns