Bravo Dan. Si eu la felDan Pop-Coman scrie:Eu folosesc fara probleme si simt foarte bine fundul cu plumbi para simpli,de 80-100 gr.
@Baietii...prea puneti si voi botu' la toate "englezismele"
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
CristianSurdu scrie:Bravo Dan. Si eu la felDan Pop-Coman scrie:Eu folosesc fara probleme si simt foarte bine fundul cu plumbi para simpli,de 80-100 gr.![]()
@Radu ok.radumatica scrie:CristianSurdu scrie:Bravo Dan. Si eu la felDan Pop-Coman scrie:Eu folosesc fara probleme si simt foarte bine fundul cu plumbi para simpli,de 80-100 gr.![]()
Cristi,lasa-i pe baieti sa foloseasca fiecare ce are!!!!
noi am crescut intr/un an cat altii in zece,parerea mea este ca momentan suntem peste ei,dar sunt de acord si cu faptul ca la ei sa inventatmikecarp scrie:@ cristi,
asta nu e nici o noutate, a fost prezentata in AvP de Ken Townley cu vreo 2 ani in urma. Credeam ca toata lumea stie metoda asta.
Referitor la englezisme sa nu uitam ca ei au fost unde suntem noi acum, noi mai avem mult pana sa-i ajungem din urma.
Scuze pentru off-topic, dar am un comentariu apropo de asta.George-Alexandru scrie: noi am crescut intr/un an cat altii in zece,parerea mea este ca momentan suntem peste ei
Val, International Carper n-a avut niciodata 200 de pagini, iar de vreun an si ceva s-a desfiintat ca revista independenta. A ajuns un mic supliment la sfarsitul lui Carpworld. Cred ca de fapt te referi la Carpworld, care are peste 200 de pagini si peste 50 de pagini de publicitate. In rest, mai sunt 7 reviste de crap lunare, una saptamanala si mult crap in revistele generaliste. Intr-o singura luna cred ca se publica mai mult material decat s-a publicat la noi in ultimii cinci ani.Val Pangica scrie: sunt abonat la International Carper - va spun cu inima pe inima ca revista are 200 pagini lunar , dedicate crapului si dintre astea vreo 50 pagini sunt numai pentru reclama !! Si pe linga IC - mai sunt 4-5 reviste cu acelasi target si cu vinzari mari de tot
@Mike, ma crezi sa nu..chiar nu am citit articolul respectiv a lui Kenmikecarp scrie:@ cristi,
asta nu e nici o noutate, a fost prezentata in AvP de Ken Townley cu vreo 2 ani in urma. Credeam ca toata lumea stie metoda asta.
Referitor la englezisme sa nu uitam ca ei au fost unde suntem noi acum, noi mai avem mult pana sa-i ajungem din urma.