lanseta din trei bucati Energoteam president dx kevlar

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

raducu
senior member

Re: Salutare!

Mesaj de raducu » 07 Feb 2008 21:04

Cata scrie:Salutare!
Sunteti amabili sa dati ceva exemple pentru"muritorii de rind" :-? de lansete din 2 bucati (3,5 lb)la preturi cit mai aceptabile ....
A incercat careva Mustangu de 3,9 si 3,5 lb de la Baracuda :oops:
Orice ajutor ii bine venit.
Respecte!
Super bun Mustangul,am3bucati si s-a lucrat cu ele la greu cu tot ce vrei,inclusiv cu Racheta. Betele astea daca nu crapa la primele lansari nu mai ai probleme cu ele cu conditia sa le infigi bine unul in celalalt......adica sa le imbini ca lumea.Atentie insa Mustangul e din 3 bucati.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 07 Feb 2008 21:24

Cata... JRC Skyliner 12 ft (3,6 m) 2 bucati, 3,25 lb nu au concurenta calitate pret vorbesc. In jur de 160 lei lanseta. Am incercat sa le rup si nu am reusit :D

ghita
new member

Mesaj de ghita » 07 Feb 2008 21:28

va multumesc pentru raspunsuri, am inteles ca nu este o lanseta rea , dar ca se poate si mai bine.Unul dintre motivele pentru care am ales aceasta lanseta este faptul ca fiind din trei bucati este mai usor de transportat.As vrea, daca puteti sa-mi recomandati orice alta lanseta din trei bucati dar care sa fie mai buna decat president dx kevlar.
va multumesc. :oops:

gusti
senior member

Mesaj de gusti » 07 Feb 2008 23:02

sint lansete f. bune .eu leam testat si sint ok partenerul meu le are si nu asi da inapoi sa trag de ele si la pesti de +10.mi se par mai blinde.

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 08 Feb 2008 09:24

raducu scrie:[Atentie insa Mustangul e din 3 bucati.
Au si din doua bucati. Uite aici:
http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=72
Nu prea-mi inspira insa incredere, la banii astia iei DAM de la unguri ( probabil tot chinezesti :mrgreen: )
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 08 Feb 2008 18:15

teacher64 scrie:
raducu scrie:[Atentie insa Mustangul e din 3 bucati.
Au si din doua bucati. Uite aici:
http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=72
Nu prea-mi inspira insa incredere, la banii astia iei DAM de la unguri ( probabil tot chinezesti :mrgreen: )
Eu sunt multumit de ele.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

Cata
member

Mesaj de Cata » 09 Feb 2008 20:10

Salutare!
Mai nou sunt lansete Baracuda Mustang de 3,90 si 3,5lb http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=76 totusi pretul pentru Baracuda mi se pare mai pieperat putin .
Am vazut pe forumuri discusindu-se despre lansete MASTER CARP 4,25lb ,3,6m ,2seg.. stie cineva ceva despre ele???
Fir intins!

Scrie răspuns