banax helicon
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
- apetrea adrian
- senior member
ai pescuit cu ambele?detaliaza un pic ce diferente sunt intre ele.in dril ,in aruncare.eu si acum dupa ce mi-am luat bblc-uri tot mi-am pastrat un helicon pentru spod atit de mult mi-au placut si atit de bine si-au facut treabapeterfi lajos scrie:Si eu am a vut aceasta dilema ,am cumparat powerliner 60 si nu regret ,mai ales ca la prietenul meu banaxul dupa citeva partide are probleme cu baitrunnerul.
- boosterman
- veteran
Adriane, sunt de acord cu tine, cum ca Banaxurile vechi sunt super mulinete, dar e vorba de NOILE Banaxuri la care calitatea lasa de dorit. De aici si diferenta de pret dintre cele vechi si cele noi. Spre exemplu cele vechi se vand second cu un pret mai mare decat cele noi in magazin.Stima 

Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.
Un set de helicoane sau de silicoane ?apetrea adrian scrie:am avut un set de helicoane cu care am pescuit la greu 2 sezoane plus cine stie cit inaintea mea cel de la care le-am luat(au fost second)si nu au avut absolut nimic.plus un helicon 5600NF cu care am dat un sezon tot asa fara nici o problema.deci din partea mea super mulinete.
@bosterman
de ce crezi ca ar fi mai bune okuma powerliner decit helicon ?
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi
- apetrea adrian
- senior member
.
Am de vanzare 2 banax helicon 5600 made in korea.
.
250 lei/buc....uita-te la anunturi vanzari-cumparari.matei1971 scrie:un pret?