Asezare fir pe Daiwa Infinity 5000

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 05 Mar 2008 11:50

inca nu ia/m impercheat,dar in urmatoarele zile o sa asez toate cele 5 mulinete una linga alta si o sa le privesc cu atentie vre/o 30 de minute ca sa observ care tambur are fir in plus asezat in fata si care are minus.
ma/m gandit ca surplusul de fir de la anumiti tamburi trebuie sa se regaseasca la minusul celorlalti tamburi,sper sa reusesc dupa care o sa/i inseriez.

cu adaugarea de saibe nu am reusit sa/i echilibrez deoarece mulinetele au venit din fabrica unele cu o saiba altele cu 3,deci trebuie sa regasesc tamburii fiecarei mulinete in parte.
APCR-CS CARPZONE

mihai florescu
senior member

Mesaj de mihai florescu » 05 Mar 2008 20:55

mihaistoica scrie:sal,
problema este ca daiwa infinity nu vine cu nici o saiba.
eu am cautat pe la magazine ceva asemanator cu ce au ele,dar nu prea am gasit.
rog posesorii sa-mi raspunda si sa ma ajute.
multumesc
fa o poza sa vedem si noi despore ce problema este vorba

vulc ovidiu
member

Mesaj de vulc ovidiu » 18 Mar 2008 13:23

Salut
Din ce am testat eu, Infinity nu pune firul pentru aruncare, nu e proiectata pentru aruncare. Clar ca, daca vrei sa dai departe, dai cu BBLRC sau, ma rog, daca vrei un plus peste BBLRC dai cu Ultegra, Tournament TS sau ceva de genul asta. Ultegra e mai usoara, mai compacta, in rest e un BBLRC fara bait-runnerul din spate si merge cred eu mai bine pe bete mai usoare.
Astea sunt pentru distante mari, daca nu cumva mergi pe mulinete surf longa cast.
ovidiu

Scrie răspuns