Mulinete extra incepator !?!

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

florin-v
member

Mesaj de florin-v » 05 Mar 2008 15:22

Tot ce este ieftin nu este de calitate. Ai sa vezi la sert ca la finisaje si la angrenaje nu exista nicio diferenta cu cele din piata. ( aici fa refer la mulinetele pana in 40 lei)

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 05 Mar 2008 22:55

florin-v scrie:Tot ce este ieftin nu este de calitate. Ai sa vezi la sert ca la finisaje si la angrenaje nu exista nicio diferenta cu cele din piata. ( aici fa refer la mulinetele pana in 40 lei)
Este de inteles, ca pretul reflecta automat si calitatea, dar nu cred ca are el nevoie de mai mult, cel putin pentru urmatorii 2 ani, cred ca-i sunt suficiente.

remus_cta
veteran

Mesaj de remus_cta » 05 Mar 2008 23:48

dane scuzama ca sunt nesimtit da imi zici si mie cati ani are?si ii place cu adevarat sau cand nu are ce face si se iveste ocazia se duce?

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 06 Mar 2008 10:13

Dan Cristian scrie:Are undeva la 14 ani si nici nu vreau sa-mi bat joc de el (sa nu-l vad plangand ca l-a scapat "pe ala mare" :D , e destul de inimos). Ce spuneti Sert sau Okuma !?!

Multumesc.
Cand ma duc la pescuit, si nu are scoala il iau cu mine (vara trecuta a prins un crapustean pe la 4 kg & faza cea mai tare, si l-a scos singur cu minciogul). Se cam oftica el, ca-i "restrictionez" accesul la lansetele mele, tocmai de asta vreau sa-i cumpar si lui cateva.
Ultima oară modificat 07 Mar 2008 10:35 de către Dan Cristian, modificat 1 dată în total.

remus_cta
veteran

Mesaj de remus_cta » 06 Mar 2008 12:29

inseamna ca se descurca pustiu.iti garantez ca oricat de bun ar fi echipamentu va vrea sa-l schimbe.io acum 2 ani am inceput pescuitu cu 2 bete de 2,4 m acum am 3 lansete de 3,6m cormaran si shimano.si tot numi plac ,vreau la vara sa muncesc 2 luni si sami iau 2 ng-uri.deci iti garantez ca o sa le schimbe des.bine pentru tine va fi mai bine ca daca ii iei scule nu va mai umbla la ale tale,pana la un anumit punct :lol: :lol: :lol: .

Scrie răspuns