Mulinete extra incepator !?!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Cristian
- veteran
Este de inteles, ca pretul reflecta automat si calitatea, dar nu cred ca are el nevoie de mai mult, cel putin pentru urmatorii 2 ani, cred ca-i sunt suficiente.florin-v scrie:Tot ce este ieftin nu este de calitate. Ai sa vezi la sert ca la finisaje si la angrenaje nu exista nicio diferenta cu cele din piata. ( aici fa refer la mulinetele pana in 40 lei)
- Dan Cristian
- veteran
Cand ma duc la pescuit, si nu are scoala il iau cu mine (vara trecuta a prins un crapustean pe la 4 kg & faza cea mai tare, si l-a scos singur cu minciogul). Se cam oftica el, ca-i "restrictionez" accesul la lansetele mele, tocmai de asta vreau sa-i cumpar si lui cateva.Dan Cristian scrie:Are undeva la 14 ani si nici nu vreau sa-mi bat joc de el (sa nu-l vad plangand ca l-a scapat "pe ala mare", e destul de inimos). Ce spuneti Sert sau Okuma !?!
Multumesc.
Ultima oară modificat 07 Mar 2008 10:35 de către Dan Cristian, modificat 1 dată în total.
inseamna ca se descurca pustiu.iti garantez ca oricat de bun ar fi echipamentu va vrea sa-l schimbe.io acum 2 ani am inceput pescuitu cu 2 bete de 2,4 m acum am 3 lansete de 3,6m cormaran si shimano.si tot numi plac ,vreau la vara sa muncesc 2 luni si sami iau 2 ng-uri.deci iti garantez ca o sa le schimbe des.bine pentru tine va fi mai bine ca daca ii iei scule nu va mai umbla la ale tale,pana la un anumit punct
.