Producatori de lansete

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Adrian B
member

Mesaj de Adrian B » 13 Apr 2008 19:43

Probabil ca Century sau Free Spirit pentru ca le vinde Marian Oprea.
In fine...

adi.oprea
veteran

Mesaj de adi.oprea » 13 Apr 2008 20:01

Dupa doua randuri de lansete testate de mine am cautat altceva.
Anul trecut in martie-aprilie mi-am dorit lansete Century pentru ca
erau foarte apreciate.Am mers la magazinul Senzor convins ca ei le vand
sa cumpar 3 lansete.Nu am gasit aici asa ceva si nici nu stiam daca le pot gasi in alta parte,asa ca am pierdut in Bucuresti cca 5 ore cautand 3 NG-uri de vanzare.
Cele scrise de mile le poate confirma chiar Vladut Mateianu.
In cele din urma am gasit la Adrian Firimita noi si le-am cumparat.Parerea mea este ca Century are lansete care pot satisface foarte multi pescari cu "pretentii deosebite".Daca era sa cumpar altceva cumparam Harrison cu siguranta.Sunt suficienti producatori care au lansete de xxx insa dupa cum am spus sunt construite pe blank Harisson si eu prefer produsul original.
Spun astea pentru a nu mai alatura produsele comercializate de x sau y de numele meu.
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi

vladut mateianu
veteran

Mesaj de vladut mateianu » 14 Apr 2008 06:42

@adrian

Te inseli. Eu nu comercializez Century, dar am o parere deosebita despre ele....Timpul a demonstrat ca merita sa fie in xxx !

PS Iar daca eu am incredere in ceva, fi sigur ca in curand o sa-l si comercializez... :D ;-)

radu ratusca
new member

Mesaj de radu ratusca » 14 Apr 2008 22:25

vladut mateianu scrie:@adrian

Te inseli. Eu nu comercializez Century, dar am o parere deosebita despre ele....Timpul a demonstrat ca merita sa fie in xxx !

PS Iar daca eu am incredere in ceva, fi sigur ca in curand o sa-l si comercializez... :D ;-)

Te laudai ca o sa aduci ca unic importator si barcute Viper dar probabil vin singure din Anglia si inca nu au gasit adresa ta. s-au oprit la un alt butic.

claudiu77
member

Mesaj de claudiu77 » 28 Apr 2008 00:09

fox ce blancuri foloseste? chinezarii? unde se fabrica lansetele fox ? si ultimele 2 modele sint chinezarii?
CS Ovidius

vladut mateianu
veteran

Mesaj de vladut mateianu » 28 Apr 2008 13:15

Fox fabrica in China si Korea....si ultimele modele tot acolo sunt facute ! :D

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 28 Apr 2008 16:56

eu nu inteleg de ce se cramponeaza lumea atat de faptul ca lansetele sunt facute in China. Majoritatea firmelor produc in China pt ca acolo e mana de lucru ieftina. In curand si cele 2 mari firme britanice vor produce in China, pt ca deja preturile la carbon si mana de lucru britanica au crescut mult in ultimii ani.

vladut mateianu
veteran

Mesaj de vladut mateianu » 28 Apr 2008 20:59

Corect, sunt multe produse de calitate produse de chinezi ! Bravo lor, asta inseamna sa fii multi ! :D

Adrian B
member

Mesaj de Adrian B » 29 Apr 2008 10:22

modificat

Scrie răspuns