Producatori de lansete
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Dupa doua randuri de lansete testate de mine am cautat altceva.
Anul trecut in martie-aprilie mi-am dorit lansete Century pentru ca
erau foarte apreciate.Am mers la magazinul Senzor convins ca ei le vand
sa cumpar 3 lansete.Nu am gasit aici asa ceva si nici nu stiam daca le pot gasi in alta parte,asa ca am pierdut in Bucuresti cca 5 ore cautand 3 NG-uri de vanzare.
Cele scrise de mile le poate confirma chiar Vladut Mateianu.
In cele din urma am gasit la Adrian Firimita noi si le-am cumparat.Parerea mea este ca Century are lansete care pot satisface foarte multi pescari cu "pretentii deosebite".Daca era sa cumpar altceva cumparam Harrison cu siguranta.Sunt suficienti producatori care au lansete de xxx insa dupa cum am spus sunt construite pe blank Harisson si eu prefer produsul original.
Spun astea pentru a nu mai alatura produsele comercializate de x sau y de numele meu.
Anul trecut in martie-aprilie mi-am dorit lansete Century pentru ca
erau foarte apreciate.Am mers la magazinul Senzor convins ca ei le vand
sa cumpar 3 lansete.Nu am gasit aici asa ceva si nici nu stiam daca le pot gasi in alta parte,asa ca am pierdut in Bucuresti cca 5 ore cautand 3 NG-uri de vanzare.
Cele scrise de mile le poate confirma chiar Vladut Mateianu.
In cele din urma am gasit la Adrian Firimita noi si le-am cumparat.Parerea mea este ca Century are lansete care pot satisface foarte multi pescari cu "pretentii deosebite".Daca era sa cumpar altceva cumparam Harrison cu siguranta.Sunt suficienti producatori care au lansete de xxx insa dupa cum am spus sunt construite pe blank Harisson si eu prefer produsul original.
Spun astea pentru a nu mai alatura produsele comercializate de x sau y de numele meu.
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi
- vladut mateianu
- veteran
@adrian
Te inseli. Eu nu comercializez Century, dar am o parere deosebita despre ele....Timpul a demonstrat ca merita sa fie in xxx !
PS Iar daca eu am incredere in ceva, fi sigur ca in curand o sa-l si comercializez...

Te inseli. Eu nu comercializez Century, dar am o parere deosebita despre ele....Timpul a demonstrat ca merita sa fie in xxx !
PS Iar daca eu am incredere in ceva, fi sigur ca in curand o sa-l si comercializez...

- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
-
- new member
vladut mateianu scrie:@adrian
PS Iar daca eu am incredere in ceva, fi sigur ca in curand o sa-l si comercializez...![]()
Te laudai ca o sa aduci ca unic importator si barcute Viper dar probabil vin singure din Anglia si inca nu au gasit adresa ta. s-au oprit la un alt butic.
- vladut mateianu
- veteran
Fox fabrica in China si Korea....si ultimele modele tot acolo sunt facute ! 

eu nu inteleg de ce se cramponeaza lumea atat de faptul ca lansetele sunt facute in China. Majoritatea firmelor produc in China pt ca acolo e mana de lucru ieftina. In curand si cele 2 mari firme britanice vor produce in China, pt ca deja preturile la carbon si mana de lucru britanica au crescut mult in ultimii ani.
- vladut mateianu
- veteran
Corect, sunt multe produse de calitate produse de chinezi ! Bravo lor, asta inseamna sa fii multi !