Avertizori

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 18 Iul 2008 08:31

Salut Bone, dupa cum vezi, noi asezam lanseta pe senzor pana in primul inel. Fir intins.

Bone
junior member

Mesaj de Bone » 21 Iul 2008 20:16

Buna seara tuturor.
Chiar ca a fost intis firul :D cel mai mare peste prins pana acum, un fitofag de 2 kg :)
Insa revin cu o nelamurire ...
Am pus senzotii inainte de primul inel, am pus swingerele , am lansat si am asteptat ...
Apoi s-a auzit un singur "piuit" mic urmat de o zdruncinatura serioasa a varfului insa nici un sunet scos ...
De ce nu s-a declansat senzorul ?
Precizez ca am fir de 28 pe lanseta respectiva.
Fire intinse !

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 21 Iul 2008 20:51

Poate....n-ai baterii la senzori ?! :lol:
Biterunnerul era activat?! Vezi ca daca nu-i activat, si ai si frana stransa tare...s-ar putea sa aduni rodpodul cu scule cu tot de prin apa.... :roll:
Eu spun astea din cauza celor spuse de Bone.....ca asta reiese din ce zice el....asa ca nu va luati de mine.. :bere:
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

Bone
junior member

Mesaj de Bone » 22 Iul 2008 16:03

Salut :)
In primul post din acest thread am precizat ca-s incepator, deci nu am chiar toate sculele necesare. Usor usor imi achizitionez tot ce imi trebuie. Am luat senzori, swingere, urmeaza sa-mi fac monturile si sa schimb parcul de lansete.
In afara de un Mustang Baracuda Carp 360 si o mulineta Baracuda ... nu am cu ce ma mandri , restul sunt chinezarii.
Dupa cum am spus, cu timpul o sa le inlocuiesc si o sa maresc numarul de accesorii necesare pentru acest tip de pescuit.
Rodpod nu am, si te asigur ca bateria era buna :) am folosit-o la 2 partide de cate 8-9 ore si nu era nici 777 :D

Andrei I.
senior member

Mesaj de Andrei I. » 22 Iul 2008 17:49

Bone scrie:Salut :)
In primul post din acest thread am precizat ca-s incepator, deci nu am chiar toate sculele necesare. Usor usor imi achizitionez tot ce imi trebuie. Am luat senzori, swingere, urmeaza sa-mi fac monturile si sa schimb parcul de lansete.
In afara de un Mustang Baracuda Carp 360 si o mulineta Baracuda ... nu am cu ce ma mandri , restul sunt chinezarii.
Dupa cum am spus, cu timpul o sa le inlocuiesc si o sa maresc numarul de accesorii necesare pentru acest tip de pescuit.
Rodpod nu am, si te asigur ca bateria era buna :) am folosit-o la 2 partide de cate 8-9 ore si nu era nici 777 :D
pai probeaza si tu avertizorul cu muchia unei carti de jos, sarma, guta sau orice altceva care incape pe locas...si misca inainte si inapoi sa invarti rotita,,,daca merge e ok...daca nu merge poate e fi defect senzorul.

sau poate nu ai asezat firul pe rotita.

Andrei
APCR - SENIOR CRAP

Bone
junior member

Mesaj de Bone » 23 Iul 2008 00:09

Am incercat cu un fir de par :) functioneaza.
Este posibil sa fie de la fir ? Firul este noname ... muncinceai sau cum vreti sa-i spuneti.
Stiu ca este foarte important si cum musca pestele , un caras la 500 de grame mi-a aruncat lanseta de pe suport iar asta la 2 kg abia a piuit :|
Ciudat totusi ... nushtu ce sa zic :-s

Scrie răspuns