cred ca am atins un punct sensibil. cineva a amintit ca multe mulinete apreciate in pescuitul crapului sunt la origine mulinete de surf. si in plus, cu ce ma deranjeaza faptul ca o mulineta are rulmentii tratati anticoroziv, pentru apa sarata? eu cred ca mai e problema>>>pana acum cativa ani, bblc era o mulineta total exclusivista, pentru ca unicul importator la vremea aceea era prea UNIC pentru a avea niste preturi de bun simt. imi aduc aminte ca era undeva pe la vreo 10-11 miloane bblc, iar ar stella, care afara costa 400 euro, la noi era 34 miloane. pescarii nostri au ramas cu acea imagine de fata morgana asupra lui bblc, iar cand preturile au scazul la un nivel rezonabil, in paralel cu cresterea puterii de cumparare a multor pescari, dar si cu ascensiunea carp fishingului pe plaiurile mioritice, romanasii au dat buzna in magazine si au cumparat jucaria la care viseaza din 1999, de cand a intrat pe piata
intradevar, o mulineta ff fiabila, solida, frumoasa, dar prea grea pentru cei 41 de cm ai brandului meu si mai ales pentru buzunarele mele.
oricum, dc as avea bani, probabil ca m-as orienta spre altceva