Cort Senzor EOL
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Este un cort Ok si o copie buna a unui model (zic eu) consacrat, nu ai de ce sa-ti faci probleme mai ales ca este comercializat de o firma foarte cunoscuta, mai mult de atat ce poti sa-ti achizitionezi la valoarea aceasta? O umbrela ?
Spor la cumparaturi!
Spor la cumparaturi!
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
Dane ai dreptate....si eu am zis ca e ok, d-aia l-am si luat, ma mai intereseau mici detalii. Deci luati-l cat il mai gasiti !
La totalfishing mai e doar o bucata....

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Nu shtiu meshtere, ca al meu ashteapta sa-l montez, ascuns undeva...nici eu nu mai shtiu pe unde 

Sau poate eshti matale prea comod !! 

@Raducu
daca ai ceva chef de miscare in aer liber il montezi in maxim 15 minute singur ......sau si mai repede dar depinde de antrenament.
Numai bine !
daca ai ceva chef de miscare in aer liber il montezi in maxim 15 minute singur ......sau si mai repede dar depinde de antrenament.
Numai bine !
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
- Petru B.GD.N
- junior member
Bete iti face oricine ! Exista la magazinele specializate in echipament de champing/echipament sportiv, bete cu tuburi in capete, iti faci batz de fibra din cate bucati vrei, la ce dimensiuni vrei ! E adevarat, e bine sa ai unul de rezerva, dar din cate-am inteles, unele corturi se vand si cu un rand de betze de rezerva ....