0.30---0.33
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
mosharule dai cu 0.22 la crap hmmm. ma pui pe ganduri daca intra un ten de la 5-10 kg cred ca e destul de amuzant, incerc sa pun un 0.30 ca mai ajuta si la marirea distantei de aruncare lucru care nu era necesar deloc pe dunare unde nu am avut nicodata nevoie de atins disante mai mari de 50 m pe cand la balta daca nu am barcuta cu mine si trebuie lansat se cam schimba datele problemei considerabil
La balta,cand ai fir subtire pe mulineta si trebuie lansat departe,folosesti inaintas.jenel scrie:la balta daca nu am barcuta cu mine si trebuie lansat se cam schimba datele problemei considerabil

Asociatia Pescar Sportiv -APS
http://www.pescar-sportiv.ro/
http://www.pescar-sportiv.ro/
Corect !!! 

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Tot nu mi-ati raspuns.... Hai, la marker merge fir mai subtire, se poate pune un fir pe care-l folosim si la pescuit...dar la spod?! Cum e mai bine, un fir mai gros, sau tot asa, obishnuit, si folosirea inaintasului ?! 

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
- mihai_lavazza
- veteran
Corect, dar ce te faci cand vrei sa iti pui firul dupa piedica de la mulineta sa se opreasca in acelasi loc? Daca ai mono, dupa cateva lansari se ciupeste acolo. Bine-nteles, nu e lege sa opresti racheta in acelasi loc mereusandu p scrie:si la spod folosirea inaintasului e ideala cu fir de maxim 0.28,vei fi surprins unde ajunge racheta

de crezi ca la marker merge fir mai subtire?daca vrei doar sa sondezi adancimea hai sa zicem ca "ar merge",dar nu uita ca mai si "greblezi " garla pana gasesti ce vrei....si nu sti peste ce dai,asa ca personal nu as risca sa las marker-ele pe apa mai ales ca folosesc esp si sant destul de scumpe...mai degraba un textil de 8 lb...maiden scrie:Tot nu mi-ati raspuns.... Hai, la marker merge fir mai subtire, se poate pune un fir pe care-l folosim si la pescuit...dar la spod?! Cum e mai bine, un fir mai gros, sau tot asa, obishnuit, si folosirea inaintasului ?!
la spod ptr ce iti trebuie fir gros? inaintasul e baza,restul..."umplutura"...