au sigur aici: www.cricosfishing.rofiru.cristi scrie:http://www.fishfun.ro/rachete.php
daca are cineva asa ceva si imi poate da mai multe informatii; va rog sa va spuneti parerea.
racheta de nadit.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Re: racheta de nadit.
- firu.cristi
- member
.
Pt. nadire catapulta sau racheta sunt sfantefiru.cristi scrie:mersi pt adresa moshare dar dupa ce mi-au scris baietii anterior m-am cam desumflat. cred ca o sa investesc banii in altceva![]()
![]()

- firu.cristi
- member
- firu.cristi
- member
nu am folosit niciodata catapulta si nici nu am vazut pana acum cum se foloseste. poate ma ajuti cu un link ceva ca sa ma lamuresc si eu. si poate isi mai spun si altii parerea: catapulta vs racheta. trebuie sa mentionez ca nici nu am deocamdata un spod. ma gandeam sa-mi iau versiunea mai mica a rachetei de la korda, dar deocamdata mai astept parerile voastre care se pare ca m-au oprit sa fac o investitie aiurea.
- Madalin Dirla
- member
Cristi,racheta o folosesti la boabe ,iar catapulta la mix(pe care il faci bulgari)...................parerea mea este ca ar trebui sa le ai pe ambele!firu.cristi scrie:nu am folosit niciodata catapulta si nici nu am vazut pana acum cum se foloseste. poate ma ajuti cu un link ceva ca sa ma lamuresc si eu. si poate isi mai spun si altii parerea: catapulta vs racheta. trebuie sa mentionez ca nici nu am deocamdata un spod. ma gandeam sa-mi iau versiunea mai mica a rachetei de la korda, dar deocamdata mai astept parerile voastre care se pare ca m-au oprit sa fac o investitie aiurea.
Fir intins!!!

- Cucu Ionel
- senior member
Ptr. Firu.cristi , uite aici model de catapulta made in Rusia si cum se nadeste cu ea www.youtube.com/watch?v=D-ihy_AUIJA Au facut bulgarii cam mari deoarece n-aveau nevoie sa arunce la distanta mare, dar cu bulgari mai mici si infingadu-te puternic in bat, arunci peste suta de m. 

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru