XT-B-ul costa cat costa cea mai ieftina lanseta Century(FG) dar cu siguranta XT-B e peste FG la orice capitol.
Hai,sariti pe mine...

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Salut Raimund, daca sari si tu cu ceva argumente, poate vom sari si noi mai usor...Neamtul scrie:Hai,sariti pe mine...
Hai ca sarim!Ai avut macar in mana Century FG si XT-B sa-ti dai seama care sint diferentele?XT-B n-ai avut cum si Century FG nu cred ca ai avut de unde sa vezi.Eu nu am vazut decat XTR-B si nu am fost curios sa-l iau macar in mana.Cand am fost la Carpshow la Budapesta standurile Shimano si Century erau destul de apropiate asa ca vreau sa-ti spun ca a trebuit sa stau la coada sa pot intra la Century in stand,unde erau lansete incepind de la cele de spinning, la cele de crap,cu tot cu markere si spoduri,asa ca sa fie tacamul complet.De minciocuri nu zic ,sigur nu te intereseaza cate modele au Century doar la capitolul acesta.Neamtul scrie:Macar ai vazut XT-B-ul?![]()
XT-B-ul costa cat costa cea mai ieftina lanseta Century(FG) dar cu siguranta XT-B e peste FG la orice capitol.
Hai,sariti pe mine...
Raimund, ma tem ca n-ai inteles ce spuneam mai sus.Neamtul scrie: Vreau sa vad si eu o lanseta de peste 200lei la care sa imbatraneasca blancul dupa doua sezoane(10-20 partide). Stiu ca va pricepeti la bete dar nici macar la betele din piata nu imbatraneste blncul asa repede cum spuneti dvs.
Neamtul scrie:NCS cu componente de XT-B...ar fi ceva.
![]()
Am comparat XT-B cu FG pentru ca sunt apropiate ca pret si FG nu e tratat in autoclava.
Indiferent ce spui tu,nu ai sa ma convingi ca FG e mai bun.
Lasa ca imi cumpar eu XT-B si te las pe tine cu Century.
Sunt convins ca nu pierd mare lucru.
PS:Daca tu imi demonstrezi ca rupi un XT-B de 3,5lb(sau oricare altu)eu ma dau batut si imi cumpar Century.
@Vlad Pavlovici
Vreau sa vad si eu o lanseta de peste 200lei la care sa imbatraneasca blancul dupa doua sezoane(10-20 partide).
Stiu ca va pricepeti la bete dar nici macar la betele din piata nu imbatraneste blncul asa repede cum spuneti dvs.
Asta e parerea mea pe care o sustin pana cand Marius imi demonstreaza cum rupe un XT-B.
Raimund cumpara-ti tu XT-B si vino cu el la mine,ca de restul ma ocup eu.O sa vezi cat este de simplu.Neamtul scrie:NCS cu componente de XT-B...ar fi ceva.
![]()
Am comparat XT-B cu FG pentru ca sunt apropiate ca pret si FG nu e tratat in autoclava.
PS:Daca tu imi demonstrezi ca rupi un XT-B de 3,5lb(sau oricare altu)eu ma dau batut si imi cumpar Century.
@Vlad Pavlovici
Vreau sa vad si eu o lanseta de peste 200lei la care sa imbatraneasca blancul dupa doua sezoane(10-20 partide).
Stiu ca va pricepeti la bete dar nici macar la betele din piata nu imbatraneste blncul asa repede cum spuneti dvs.
Asta e parerea mea pe care o sustin pana cand Marius imi demonstreaza cum rupe un XT-B.
Lasa-l Edy ca la el Century inca e SFedibss scrie:Neamtul scrie:NCS cu componente de XT-B...ar fi ceva.
![]()
@Vlad Pavlovici
le-ai avut in mina sau ai dedus din pret ca xt-b ul e mai bun vad ca vorbesti numai prostii eu am century fg si sunt multumit de ele la ce clasa suntasa ca pina o sa ai un bat adevarat in mina mucles![]()