Intrebare Intrebatoare
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
Asa este. Ziceti-mi si asta sa mai invat si eu.
Si vreau sa pescuiesc ca Alin, cu echipament usor, sper doar sa nu devina chiar prea usor. De asta urmaresc cu atentie argumentatiile voastre si schimburile de opinii.

Si vreau sa pescuiesc ca Alin, cu echipament usor, sper doar sa nu devina chiar prea usor. De asta urmaresc cu atentie argumentatiile voastre si schimburile de opinii.

Ultima oară modificat 07 Mar 2010 21:40 de către pesc, modificat 1 dată în total.
mergi cu incredere pe Maver Genesis
Sunt cu siguranta cea ce cauti,le am si eu si pot sa-ti spun ca sunt super
Nu te lasa intimidat de greutatea scazuta si blancul subtire pentr-u ca daca le folosesti corespunzator na-i cum sa le rupi
Cu plumbi de 80 merg super bine,bati chiar si suta
Eu mulinete am k-karp excellence vx8000 si se echilibreaza bine,mulinetele nu au mai mult de 600 gr
Nu te lasa intimidat de greutatea scazuta si blancul subtire pentr-u ca daca le folosesti corespunzator na-i cum sa le rupi
Eu mulinete am k-karp excellence vx8000 si se echilibreaza bine,mulinetele nu au mai mult de 600 gr
Da, dar acum vad ca pe Totalfishing nu mai au Genesis si Genesis Extreme nu-mi trebuie.Mariusul scrie:mergi cu incredere pe Maver Genesis
P.S. Daca stie cineva unde sa mai caut, imi ciulesc urechile.

Sper ca n-am inteles eu gresit, si cei care au scris, au scris de lanseta Maver Genesis Carp si nu de Maver Genesis Extreme.
P.S. Acuma am vazut ca si din Genesis Extreme sunt de 3Lb. Acum chiar sunt in ceata.
Eu la asta m-am gandit : http://www.totalfishing.ro/lanseta-mave ... 90_377_791 , dar vad ca numai EXTREME au, care-i si mai scump si poate si mai rigid.
P.S. Acuma am vazut ca si din Genesis Extreme sunt de 3Lb. Acum chiar sunt in ceata.
Eu la asta m-am gandit : http://www.totalfishing.ro/lanseta-mave ... 90_377_791 , dar vad ca numai EXTREME au, care-i si mai scump si poate si mai rigid.