Galeria de echipamente si accesorii
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
.......
haidetzi ca va dau eu un ftp unde sa ounetzi imaginile si sa le puteti adauga dupa aceea cu un link.
folositi mai intai pt a uploada poza link-ul http://hackbv.ath.cx/poze/
dupa ce ati uploadat poza dati click pe numele pozei si copiati link-ul
dupa aceea cand vreti sa postati poza scrieti [img]link-ul%20care%20lati%20copiat[/img]
mult noroc
folositi mai intai pt a uploada poza link-ul http://hackbv.ath.cx/poze/
dupa ce ati uploadat poza dati click pe numele pozei si copiati link-ul
dupa aceea cand vreti sa postati poza scrieti [img]link-ul%20care%20lati%20copiat[/img]
mult noroc
-
- member
Pt Florin Bolocan
Pt Florin Bolocan,
Frumoasa poza aia cu apusul de soare.
Marfa prins soarele in apa.
Moose
Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
-
- member
TEST
Na ca fac si io un test sa vad daca am utilizat corect informatiile oferite de Carprom : poza este facuta de un nene care trecea pe acolo si pe care-l rugasem sa ma imortalizeze cu un balaur prins cu cateva minute inainte. In timp ce omul se caznea sa ma imortalizeze, a inceput senzorul binecunoscuta melodie (care cred ca m-ar putea scula si din mormant) si iata-ma in dril cu un alt balaur la nici 3 minute dupa ce lansasem.

-
- member
MERGEEEEEEEEEE !!!!!
Multumesc Carprom,
Esti dibac, ce mai !
Si fiindca ghiduia functioneaza am sa mai postez o poza doua.
Prima este o imagine despre cum sunt nevoit uneori sa pescuiesc. Stau cu picioarele in apa, ca altfel nu am cum.

urmatoarea este cu o anghila pe care am luat-o la rama, cand de fapt io pescuiam bineanteles la crap.(desi aici crapul mananca rame in draci, este contraindicat folosirea acestei momeli, pt. ca sunt atatea alte soiuri de pesti care mananca rama, incat din 5 lanseuri ai saprinzi doar un crap, restul : anghile, somn pitic, salau si toate soiurile de bass, biban etc.

Esti dibac, ce mai !
Si fiindca ghiduia functioneaza am sa mai postez o poza doua.
Prima este o imagine despre cum sunt nevoit uneori sa pescuiesc. Stau cu picioarele in apa, ca altfel nu am cum.

urmatoarea este cu o anghila pe care am luat-o la rama, cand de fapt io pescuiam bineanteles la crap.(desi aici crapul mananca rame in draci, este contraindicat folosirea acestei momeli, pt. ca sunt atatea alte soiuri de pesti care mananca rama, incat din 5 lanseuri ai saprinzi doar un crap, restul : anghile, somn pitic, salau si toate soiurile de bass, biban etc.

Re: Pt Florin Bolocan
Baiatul meu, Andrei, a fost maestrul fotograf!Moose_master scrie:Pt Florin Bolocan,
Moose
Florin Bolocan
-
- member
lebede
Ah mama ce supa meseriasa ar fi iesit din lebedele alea ... ! Sau o tocanita...? Oare cum le-au gatit tiganii la Vienna ?
Moose
Moose