spod-rod
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
- radumatica
- veteran
Pai asta spuneam si eu mai sus exercitiul lipseste,dar daca am gasit o varianta care mi-a convenit,adica betele pe care le am acum a fost mai comod decat sa mai exersez. Oricum sunt constient ca pana la urma de ce ti-e groaza nu scapi si tre sa invat si cu bete rigide dar........vorba colegului pun o racheta mai grea si am facut batul mai elastic. 

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
- senior member
@mihai florescu
Da permit aruncari cu 140 g!! Am fost acum vre-o 2 luni cu Toni pe IOR si poate sa-ti confirme!!! Am facut comparatie intre Big T 13ft-4,5lbs si Black Spod 12ft-5lbs. Am aruncat cu ambele!! Eu voiam sa vad daca incarc o lanseta de 13ft si am comparat cu 12ft. Am ramas la 12ft!! Arunc mai bine si mai constant iar ca lungime pot spune ca... da' mai bine iti spune Toni!!!

Da permit aruncari cu 140 g!! Am fost acum vre-o 2 luni cu Toni pe IOR si poate sa-ti confirme!!! Am facut comparatie intre Big T 13ft-4,5lbs si Black Spod 12ft-5lbs. Am aruncat cu ambele!! Eu voiam sa vad daca incarc o lanseta de 13ft si am comparat cu 12ft. Am ramas la 12ft!! Arunc mai bine si mai constant iar ca lungime pot spune ca... da' mai bine iti spune Toni!!!

Da, draga da' eu am slabit cca 20 kg nu ca altii
Si am vre-o 5-6 cm in plus la inaltime
n-are nimic ca m-ai facut mai mic ma simt mai tanar si eu asa ca altii....
altii au mai pus 50-60 cm la talie asa de tineri...
Aracii nu au sosit inca!!!
si nu sunt pari sunt chiar foarte potriviti... mai e unul care, cand le-a vazut, si-a scos la mezat bunatati de FS de 13!!
Oricum ramane treaba cu wisky-ul tot pe IOR!!!! Sper sa ajunga in cca 10-12 zile!!!

Si am vre-o 5-6 cm in plus la inaltime

Aracii nu au sosit inca!!!

Oricum ramane treaba cu wisky-ul tot pe IOR!!!! Sper sa ajunga in cca 10-12 zile!!!

- al_crapone
- junior member
.

pe site-ul lor zic ca betele "arunca 150 gr

toni, daca ai si un counter..dau o bere la debarcader